Az antiszociális ember lehet valahogy szociális?
Antiszociális vagyok, idegbajt tudok kapni az emberi közösségi viselkedéstől, legyen szó személyes vagy virtuális formájáról. Nem járok olyan helyekre, ahol háromnál több emberrel kell beszélni, nincs Facebookom sem semmilyen hasonlóm és nagyon jól érzem így magam. Nekem ez tökéletes így.
Nem tudom elképzelni, hogy bármilyen esemény, ember, indok megváltoztassa olyan mértékben a személyiségemet, hogy szociálissá váljak.
#1, Te a szociopatákról írtál
Mások: Nem értem, hogy miért kellett azokat lepontozni, akik vállalják antiszociális létüket? Ha nem ártanak vele másoknak, akkor személy szerint nem látok benne semmilyen kivetnivalót és éljenek békében. Például nem mindenki hajlandó beleállni ebbe a zs-kategóriás, pinceszínház-szerű színlelésbe, aminek mindannyian tanúi lehetünk a közösségi média reneszánsz korában.
nem lehet, kérdező
az antiszociális ember többnyire azért az, mert neki így jó, így érzi jól magát
miért szocializálódna, ha erre semmi oka nincs?
na látod...na ezért nem lehet antiszociálisból szociális
lehet engem is lepontozni egész bátran, igazatok attól nem lesz, csak épp pofánröhöglek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!