Ha tőletek az utcán idegenek cigarettát vagy pénzt kérnek, szoktatok adni?
Én tudom hogy én vagyok a világ balekja, de mindig adok.
Igazából nem is érdekel hogy mire költi, nem kitételekkel adom, hogy pl csak kajára vagy buszjegyre. Ha adok, akkor azért adom, hogy onnantól ő rendelkezzen vele. Vegyen belőle azt, ami boldoggá teszi, és egy kicsit jobbá teszi a napját. Ha ez a dolog az alkohol, akkor legyen az. Ez már nem rám tartozik.
Pesten dolgoztam akkor a nagy hidegben,adtam egy bácsikának 500 ft-ot mert forró teát,kávét akart venni az kávés automatából. Érdekes mód az a bácsika többször nem állított meg,viszont mindig köszönt.
Nem dohányzom szóval azt nem tudnak kunyizni :D
Szerencsémre mindig kutyasétáltatás közben állítanak meg. Viszont pénzt sosem hordok magamnál.Most hogy kezd hideg lenni a kulcsom,telóm,kakizacsi belefér a zsebembe :D
Táska sem kell..
Múltkor egy cigány asszony átkozódott,nem értette meg,hogy kutyasétához nincs nálam pénz,kérdőre von,hogy miért nincs. Jó aki ostoba az ostoba :D Mondom egy nyálas labdával vagy kaki zacsival tudok szolgálni... erre akkor a "rák egye a ki a gyomrodat" mondom "önnek is" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!