Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha tőletek az utcán idegenek...

Ha tőletek az utcán idegenek cigarettát vagy pénzt kérnek, szoktatok adni?

Figyelt kérdés

2018. szept. 27. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom hogy én vagyok a világ balekja, de mindig adok.

Igazából nem is érdekel hogy mire költi, nem kitételekkel adom, hogy pl csak kajára vagy buszjegyre. Ha adok, akkor azért adom, hogy onnantól ő rendelkezzen vele. Vegyen belőle azt, ami boldoggá teszi, és egy kicsit jobbá teszi a napját. Ha ez a dolog az alkohol, akkor legyen az. Ez már nem rám tartozik.

2018. szept. 27. 14:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem, mert Pesten nem a legbizalomgerjesztőbb emberek szoktak megállítani, hogy megkérdezzék az időt a telefonomon, meg hogy tudok-e segíteni nekik, mert nem tudnak hazajutni. Túl sok embert rabolnak ki az ilyenek ahhoz, hogy olyan ostoba legyek, hogy megálljak akár egy pillanatra is nekik.
2018. szept. 27. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, mert nem bízik bennük...
2018. szept. 27. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:
bízok*
2018. szept. 27. 16:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Pesten dolgoztam akkor a nagy hidegben,adtam egy bácsikának 500 ft-ot mert forró teát,kávét akart venni az kávés automatából. Érdekes mód az a bácsika többször nem állított meg,viszont mindig köszönt.

Nem dohányzom szóval azt nem tudnak kunyizni :D

Szerencsémre mindig kutyasétáltatás közben állítanak meg. Viszont pénzt sosem hordok magamnál.Most hogy kezd hideg lenni a kulcsom,telóm,kakizacsi belefér a zsebembe :D

Táska sem kell..

Múltkor egy cigány asszony átkozódott,nem értette meg,hogy kutyasétához nincs nálam pénz,kérdőre von,hogy miért nincs. Jó aki ostoba az ostoba :D Mondom egy nyálas labdával vagy kaki zacsival tudok szolgálni... erre akkor a "rák egye a ki a gyomrodat" mondom "önnek is" :D

2018. szept. 27. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem. Volt pár alkalom, amikor hittem, hogy a pínz valóban arra kell, amire, de ma már vége.
2018. szept. 27. 20:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy milyen napom van és az illető milyen fazon. Volt már egyébként hogy lefújtam gázsprével és elfutottam de olyan is hogy bemenetem egy közeli pékségbe összeválogattam egy szatyor sütit és odavittem neki a parkba.
2018. okt. 3. 23:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Néha adtam pénzt, cigit is kértek tőlem, de nem vagyok dohányzó.
2022. szept. 15. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!