Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem 19 évesen, hogy túl...

Úgy érzem 19 évesen, hogy túl idős vagyok már első párkapcsolathoz & szexhez. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Mindig mindenki visszautasított. Sok idős ember kérdezi, van-e barátnőm, meg csodálkoznak, ha azt mondom, hogy nincs, hiszen "olyan jóképű vagyok". És hiába magyarázkodom, hogy a külső nem minden, valahogy ezt sokan nem képesek megérteni.

Mindig is úgy vártam az elsőre - nem mintha nem próbáltam volna meg tenni érte -, de hiába próbálkoztam, folyamatosan falakba ütköztem, és most már "idős fejjel" úgy érzem, "jólvan, én nem kérek ebből az egészből". Olyan nagy ez a világ, de mégis vannak dolgok, amikből nem jut mindenkinek.

2018. szept. 25. 15:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Háát... Nézd, ugyanígy voltam én is 19 évesen (21 leszek) és nem változott semmi csak ha kézbe vettem az ügyet. Egy csajnál bepróbálkoztam és lefeküdtem vele. Előtte sem, azóta sem, de akkor valahogy bátor voltam. Sokkal jobb tehát nekem nem lett tőle az életem, de ha te elveszíted a szüzességed lehet nálad máshogy lesz, egyénenként változik.

Próbálj meg erre valahogy nem gondolni mert könnyen a csapdájába tudsz kerülni a témának és teljesen beledepizel. Velem is ez van már, és csak fetrengek a saját nyomoromban, hogy mekkora szerencsétlen vagyok. Sokan nem ismerik be, mint ahogy én is nehezen vallom be magamnak, hogy bele is nyugodtam már, és könnyebb a siránkozásba fürdeni mintsem felemelni a seggem és leküzdeni valahogy a félelmem, hogy legyen barátnőm. A valódi gondok majd 30 éves korom fele kezdődnek mikor rájövök, hogy oda az egész fiatalságom. Lássuk be, hogy párt találni, csajozgatni huszonévesen lehet. 18 éves korom óta küzdök ezzel a problémával és három év már el is telt szinte a semmivel.

Ugyanígy éreztem én is mint te kérdező, és lám most sem jobb. Döntsd el mit akarsz mert néhány év múlva tapasztalatból mondom, hogy csak rosszabb lesz és nehezebb.

Persze, van aki nem görcsöl erre rá és nem foglalkozik vele, hogy majd csak 22-23 évesen lesz barátnője, de úgy látom, hogy te sem ebbe a táborba tartozol.

2018. szept. 25. 18:38
 22/25 anonim ***** válasza:
51%
Nyugi, ne parázz rá, fiatal vagy. Én 21 éves voltam, amikor először csókolóztam, 22 mikor először szexeltem. Aztán akkor az meghozta az áttörést. Pont egy olyan fogtam ki elsőre, aki imádta a szexet, hatalmas fantáziája volt, ebben egyeztünk, csak én még előtte nem szexeltem. Belevitt a jóba, sokat tanultam tőle. Aztán onnantól kezdve elég kapós pasi lettem, sokat változtam és elkezdtem élni. Szóval fel a fejjel, semmiről nem késtél el.
2018. szept. 28. 19:57
 23/25 anonim ***** válasza:
kerdezo kettott pislogsz azt veszed eszre hogy mar majdnem 30 eves vagy es ugy maradtal szuzen. tapasztalatbol irom ezt. fiataabb koromban azt gondoltam majd megoldodik ez magatol. hiba volt. raadasul gyorsan telik az ido.
2018. szept. 29. 07:55
 24/25 anonim ***** válasza:
18.5 éves voltam amikor megismertem az első barátomat. Nyugi, ez nem verseny! :)
2018. okt. 10. 10:33
 25/25 anonim válasza:
nekem 19 évesen vesztettem el a szüzességem és 21 évesen lett az első párkapcsolatom. Persze előtte masszívan ment a kavarás, csak ezek az én mérföldköveim.
2018. dec. 26. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!