Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem 19 évesen, hogy túl...

Úgy érzem 19 évesen, hogy túl idős vagyok már első párkapcsolathoz & szexhez. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Mindig mindenki visszautasított. Sok idős ember kérdezi, van-e barátnőm, meg csodálkoznak, ha azt mondom, hogy nincs, hiszen "olyan jóképű vagyok". És hiába magyarázkodom, hogy a külső nem minden, valahogy ezt sokan nem képesek megérteni.

Mindig is úgy vártam az elsőre - nem mintha nem próbáltam volna meg tenni érte -, de hiába próbálkoztam, folyamatosan falakba ütköztem, és most már "idős fejjel" úgy érzem, "jólvan, én nem kérek ebből az egészből". Olyan nagy ez a világ, de mégis vannak dolgok, amikből nem jut mindenkinek.

2018. szept. 25. 15:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
Mi nem kérdezzük van-e barátnőd, és azt sem firtatjuk, hogy miért nincs! Valószínűleg balfék vagy, és nem vagy képes összeszedni egy csajt! De a te dolgod, kit érdekel?
2018. szept. 25. 16:33
 12/25 anonim ***** válasza:
23%
Hát elég vén szär vagy már! Kasztráltasd magad, és menj el szerzetesnek! KDNP tárt karokkal fogad!
2018. szept. 25. 16:42
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem gáz, és amúgy abszolút átérzem a problémád, noha valamivel fiatalabb vagyok mint te.

17/L

2018. szept. 25. 16:50
 14/25 anonim ***** válasza:
28%
szerintem mindenkepp csajozz be valahogy. ha kell hivj fel prostikat a rosszlanyokrol olyan nincs hogy teged nem fogad. azok is nok azok is emberek meg mindig sokkal jobb mint az hogy nem is elsz. majd lehet megtalalod eleted szerelmet harminc evesen de egy ido utan szr lesz mert kivancsi leszel mas nokkel milyen meg csak arra fogsz emlekezni te nem eltel. csajozz prostizz elj szerintem mindenkepp. soha nem fog kiderulni ha prostizol nem kell elmondani. sok lany van aki nem is tudja hogy a pasija volt mar prostival, nagyon sok ilyen eset van nem is gondolnad mennyi. es ez igy van jol.
2018. szept. 25. 16:52
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem még semmiről nem vagy lekésve. Én 20 éves voltam, amikor életemben először járni kezdtem valakivel, de van olyan ismerősöm, aki 22, de még soha senkije nem volt, egy csók sem. Egyszerűen nem úgy alakult az élete eddig, de attól még nem marad egyedül örökre, és te sem fogsz.

Amúgy ne mondd azt, hogy "idős fejjel", amikor még 20 sem vagy :D

2018. szept. 25. 17:25
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

Ne keseredj el, a párom 24 éves volt, amikor összejött neki az első kapcsolta...

:)

Azóta eltelt 26 hosszú év, felneveltünk 3 gyereket és még mindig együtt vagyunk :)

2018. szept. 25. 17:44
 17/25 anonim ***** válasza:

Same haver same :D

Nem vagy egyedül. Soka vagyunk így. Igaz valahogy az én körömben csak én vagyok ez, nem ismerek más szűz 19 évest, pedig sok ismerősöm van.

Amúgy nem vagy hozzá öreg, teljesen rendben van, van aki kimarad a ribik listájából, vagy nem váltogatja a lyukakat minden nap vagy esetleg nem találta meg az igazit. ámbár nem is jó dolog, jobb már

2018. szept. 25. 17:46
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
Bocsi lemaradt, szóval nem is jó dolog, jobb már 15 körül tapasztalatot gyűjteni, mert tapasztalatlan szűzként halál lesz párkapcsolatot keresned ilyen idősen :D de hát nekem is, meg mindannyiunknak. Na ennyit akartam mondani xd
2018. szept. 25. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
64%
Ha csodálkoznak miért nincs barátnőd, ne magyarázkodj, mond azt hogy neked barátod van!
2018. szept. 25. 18:05
 20/25 A kérdező kommentje:
:D
2018. szept. 25. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!