Úgy érzem 19 évesen, hogy túl idős vagyok már első párkapcsolathoz & szexhez. Szerintetek?
Mindig mindenki visszautasított. Sok idős ember kérdezi, van-e barátnőm, meg csodálkoznak, ha azt mondom, hogy nincs, hiszen "olyan jóképű vagyok". És hiába magyarázkodom, hogy a külső nem minden, valahogy ezt sokan nem képesek megérteni.
Mindig is úgy vártam az elsőre - nem mintha nem próbáltam volna meg tenni érte -, de hiába próbálkoztam, folyamatosan falakba ütköztem, és most már "idős fejjel" úgy érzem, "jólvan, én nem kérek ebből az egészből". Olyan nagy ez a világ, de mégis vannak dolgok, amikből nem jut mindenkinek.
Szerintem nem gáz, és amúgy abszolút átérzem a problémád, noha valamivel fiatalabb vagyok mint te.
17/L
Szerintem még semmiről nem vagy lekésve. Én 20 éves voltam, amikor életemben először járni kezdtem valakivel, de van olyan ismerősöm, aki 22, de még soha senkije nem volt, egy csók sem. Egyszerűen nem úgy alakult az élete eddig, de attól még nem marad egyedül örökre, és te sem fogsz.
Amúgy ne mondd azt, hogy "idős fejjel", amikor még 20 sem vagy :D
Ne keseredj el, a párom 24 éves volt, amikor összejött neki az első kapcsolta...
:)
Azóta eltelt 26 hosszú év, felneveltünk 3 gyereket és még mindig együtt vagyunk :)
Same haver same :D
Nem vagy egyedül. Soka vagyunk így. Igaz valahogy az én körömben csak én vagyok ez, nem ismerek más szűz 19 évest, pedig sok ismerősöm van.
Amúgy nem vagy hozzá öreg, teljesen rendben van, van aki kimarad a ribik listájából, vagy nem váltogatja a lyukakat minden nap vagy esetleg nem találta meg az igazit. ámbár nem is jó dolog, jobb már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!