Ha egyszerűen nem bírom elviselni a koliban az együttélést, mit tehetek?
Messze lakom, 30km, ha bejarok akkor minden nap 5kor kell keljek, illetve latnom kell az exemet a buszon ami meg fajo dolog jelenleg.. koliban vagyok ezert de a szobatarsammal lehetetlen a kommunikacio, ki sem mozdul a szobabol egy masodpercre sem, nincsenek baratai se ismerosei es vegig itt ul fent vagy fekszik es semmit sem csinal, neha csak nezi a foldet a szeken ulve. Allandoan kohog, szipog, az ablakot zarva tartja es 30 fokba erzi jol magat mig en rolam folyik a viz. Reggek 6tol minden fel oraban ebreszti a telefonja de folyton kinyomkodja..Mar neha kinomban setalni megyek el csak hogy ne idegesitsen tovabb a jelenlete. Egyszeruen keptelen vagyok megeroltetni magam es elviselni. Vilag eletemben kulon szobaban eltem mindenkitol es kibirhatatlan mar ez az egesz, soha az eletben nem ereztem magam ennyire letargiaban, nem talalom a helyem es szivem szerint eret vagnek. Azert jottem koliba hogy konnyitsek az eletemen, erre fel majdhogynem depresszios vagyok. Mindennek a karara megy (penz, edzes, etrend). 2 het alatt 2 nap volt amikor nem ittam, mert mar inkabb veszek 4 sort minden este csak hogy butitson el, hogy valamennyire eltudjam viselni a helyzetet, sot, a cigi is egyre gyakoribb..
Legszivesebben alberletbe mennek mar azonnal de csak 3 het mulva lesz ra penzem, viszont addig megorulok.
Volt egy ugyan ilyen szobatársam, nem koliban, hanem albérletben.
De mondjuk én kifejezettem, örültem is, hogy ilyen, ha már együtt kell élnem valakivel.
Csávó megjött munkából, fürdött, be a szobába, laptop elő, fejhallgató fel, és legközelebb reggel ébredésnél változtatott helyzetet, de csak mert mennie kellett melóba :D
De én is ilyen vagyok, mint te, szörnyen idegesített, pedig ilyen a jó szobatárs (vagy jobb ha csak aludni jár haza), egér klikkeget, folyton ciripelt a fején a füles, köhögött, tüsszögött, meg LÉTEZETT! Aztán igazából semmi rosszat nem csinált.
Ja meg hetente párszor felhívta anyucit, na akkor csak azt hallod több mint 1 órán keresztül, hogy lengyelül dödörög, meg minden 2. szava ku. va (de eközben sem hagyta abba a game-t :D )
Tudod milyen szar szobatársakat lehet kifogni? Hangos, állandóan pofázik, kérdezget, jön-megy, nemhagy békén, alkesz, zenét hallgat, büdös, minden nap ku.vakat visz fel, te meg nem mehetsz be a szobádba, sorolhatnám...
Na mindegy, pár hónapig bírtam, és elköltöztem saját szobába, ugyanabban a házba, volt hogy hetekig nem is láttam :D
Többet nem költözök shared roomba, inkább kifizetek többet, de nekem ne legyen ott senki mindig mellettem.
Ha még aktuális, albérletet javasolnám vagy, ha arra van lehetőség, külön szobát.
Vagyegy beszélgetést szobatárssal ahol nem leoltod, hanem közösen megoldást találtok, hogy mit mikor hogy csináljon, esetleg Te miben zavarod és hogy viselkedjetek, hogy elviseljétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!