Nektek is van, h megkérdezik, hány évesek vagytok és nem ugrik be hirtelen?
Figyelt kérdés
És kicsit gondolkozni kell rajta... Tök égő... Csak velem fordul ez elő?2018. szept. 16. 14:00
11/21 anonim válasza:
Néha nálam is így van, és előbb jut a születési évszámom, mint a korom. Mert a kor évről- évre változik, és néha túl gyorsan, mire megjegyezném, már több is vagyok 1 évvel:(
12/21 anonim válasza:
En vagy 4 evig voltam 30 eves... Nem kellett gondolkozni, mindig ugy ugrott be azonnal hogy 30.
13/21 anonim válasza:
Ja. Én is ezt akartam mondani! Ez minden évben változik!
Ha meg leírva látom, akkor megdöbbenek, hogy mennyiiii??? 😂
14/21 anonim válasza:
Nekem márciusban volt a szülinapom, de még mindig 19-et akarok mondani hirtelen, ha megkérdezik a korom :"D
20L
15/21 anonim válasza:
Velem is megtörténik olykor, pláne hogy 15 évvel fiatalabbnak néznek😂
16/21 anonim válasza:
Hát, ilyen még sosem fordult elő, viszont az igen, hogy szándékosan téves életkort mondtam (szitutól függően kevesebbet, vagy többet). :)
17/21 anonim válasza:
Velem is így van. De általában pár hónap után hozzá szokom szóval nálam csak ilyen -1 év az életkorom, amig meg nem szokom :D nem is nagyon emlékezetesk a szülinapjaim, az évek is egybe folynak szóval szerintem érthető is, hogy néha megfeledkezem róla, hogy már nem 23 hanem 24 vagyok.
19/21 anonim válasza:
Volt már rá példa. Néha fiatalon őszintén elgondolkoztam, hogy mennyi is vagyok, de volt, hogy csak nem ugrott be, vagy nem tudtam mit mondja, a már betöltött évet vagy a majdnem betöltöttet 1 hónappal születésnapom előtt.
Az elmúlt években 28-29 évesen letudom annyival, hogy lassan 30.
20/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül! :'D
Köszi:))
2018. szept. 16. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!