Ha nem zaklatnak az utcán, az azt jelenti, ronda vagyok?
Más lányoktól folyton hallom, hogy perverz pasik szólogatnak be nekik az utcán, meg fütyülgetnek nekik, ilyesmik, velem viszont még soha nem történt ilyesmi.
Pár napja egy osztálytársam mesélte, hogy jött reggel suliba és valami random pasi odaszólt neki, hogy kinyalná, erre a többi jelen lévő lány is helyeselt, hogy ja, nekik is szinte minden nap mondanak ilyeneket.
És a lényeg, hogy akármilyen hülyén is hangzik, nekem kicsit rosszul esik, hogy senki nem adja a tudtomra, hogy "bejönnék" neki, pedig szerintem átlagos vagyok kinézetre. Vagy legalább is eddig annak gondoltam magam..
Talán mégis ronda vagyok, azért nem kapok ilyen beszólásokat? 20L
örülj neki hogy téged nem, biztos te sem bóknak fognád fel egy idő után
meg főleg a kirívóbb lányoknak mondják a ku rvásabbaknak
inkább csak nem kirívó és átlagos mint oly sokan mások, ezzel nincs is semmi baj
de ha ennyire rosszul esik, itt minden fiúnak bejössz :D
17
A zaklatás nem visszajelzés, meg érdem, amit az elég szépek kapnak. Hanem azt jelenti, hogy az illető bűncselekmény áldozata.
Nehogy már a zaklatás valami pozitívum legyen!
Normális ez a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!