Irigység? Hogy felejthetném el Ő-t?
Pár hete találkoztam egy lánnyal(azelőtt még láttuk és ismertük egymást de nem volt alkalom ismerkedni), de most hogy tudtunk beszélni én nagyon elkezdtem vonzódni hozzá és nyilvánvalónak tűnt, hogy ő is, egyértelű jelét adta. Aztán pár napra rá hogy találkoztunk amikor randira akartam hívni visszautasított mert "aranyos vagyok, de ő nem úgy érez". Azután nem írtam mert én többet akarok mint barátságot (nem haragszok rá és nem is lettem paraszt vele szembe a beszélgetés végéig), és nyilvánvaló, hogy őt nem érdeklem mert kb lerázott az üzeneteivel (ki is törültem a telefonomból). De azóta (kb. 3-4 hete már) szinte minden nap gondolok rá.
Bármilyen zenét hallgatok mindig az jut eszembe, hogy vele vagyok és őt érzem. S amikor már kezdeném elfelejteni ezt az érzést akkor eszembe jut, hogy most szerez magának egy barátot aztán meg vele fog együtt lenni és a barátjaával fog szeretkezni nyilván és én nem! S már maga a tény, hogy valaki más megkaja azt a nőt akit én nem kaphattam meg és szexuálisan is együtt lesz vele nyilván, ez nagyon szíven szúr, a tudat hogy se szexuálisan se semmilyen formában nem lehet ő velem. Ilyenkor pedig kezdődnek előlről az érzések és nem tudom elfelejteni.
Ezt az érzést az irigységhez tudnám hasonlítani de mégsem az talán. Nagyon elszomorít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!