Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigység? Hogy felejthetném...

Irigység? Hogy felejthetném el Ő-t?

Figyelt kérdés

Pár hete találkoztam egy lánnyal(azelőtt még láttuk és ismertük egymást de nem volt alkalom ismerkedni), de most hogy tudtunk beszélni én nagyon elkezdtem vonzódni hozzá és nyilvánvalónak tűnt, hogy ő is, egyértelű jelét adta. Aztán pár napra rá hogy találkoztunk amikor randira akartam hívni visszautasított mert "aranyos vagyok, de ő nem úgy érez". Azután nem írtam mert én többet akarok mint barátságot (nem haragszok rá és nem is lettem paraszt vele szembe a beszélgetés végéig), és nyilvánvaló, hogy őt nem érdeklem mert kb lerázott az üzeneteivel (ki is törültem a telefonomból). De azóta (kb. 3-4 hete már) szinte minden nap gondolok rá.

Bármilyen zenét hallgatok mindig az jut eszembe, hogy vele vagyok és őt érzem. S amikor már kezdeném elfelejteni ezt az érzést akkor eszembe jut, hogy most szerez magának egy barátot aztán meg vele fog együtt lenni és a barátjaával fog szeretkezni nyilván és én nem! S már maga a tény, hogy valaki más megkaja azt a nőt akit én nem kaphattam meg és szexuálisan is együtt lesz vele nyilván, ez nagyon szíven szúr, a tudat hogy se szexuálisan se semmilyen formában nem lehet ő velem. Ilyenkor pedig kezdődnek előlről az érzések és nem tudom elfelejteni.

Ezt az érzést az irigységhez tudnám hasonlítani de mégsem az talán. Nagyon elszomorít

2018. szept. 15. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Lépj túl rajta.Az ilyen aranyos vagy de nem kellesz csajok mindig két szék közé esnek.Tapasztalat.
2018. szept. 15. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Kezdj el 3-5 másik random csajjal ismerkedni.
2018. szept. 16. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!