Mit gondoltok egy 20 éves lányról akinek a kedvenc filmes műfaja a pszicho-thriller?
Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 22:39
1/12 anonim válasza:
Semmit.
Ettől még bármilyen személyiség lehet.
2/12 anonim válasza:
Teljesen normális. Semmi extra nincs benne.
3/12 anonim válasza:
Gáz. Szívja magába a szemetet, önként és dalolva. És nem fogja érteni, hogy miért lesz 30-40 éves korára depressziós jobb esetbe.
Az ID-n volt egy ilyen fiatal pár, akik állandóan thrillert néztek, naponta több órát-a vége valós gyilkosság lett.
Mindenki a saját életével azt tesz amit akar.
4/12 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, de ez még önmagában nem utal semmire sem. Attól, hogy valaki ilyeneket néz, még nem jelenti azt, hogy az illető egy megborult elméjű tömeggyilkos lesz.
5/12 anonim válasza:
Inkább ilyet nézzen, mint Eszmeraldát vagy Maunikasót...
6/12 anonim válasza:
Igazából csak annyit hogy szereti a filmeket :D
Semmit nem jelent, én nagy horror-fan vagyok, de elsősegélyen majdnem elájultam.
7/12 anonim válasza:
Én és egy barátnőm rengetegszer nézünk pszicho-thrillert és horrort együtt, de a személyiségünk ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!