Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a csajok a...

Miért van az, hogy a csajok a legmocskosabb gazemberekhez vonzódnak, a rendes, jófiúkat meg ki nem állhatják?

Figyelt kérdés

Sok részeges pali napi szinten megveri a feleségét, mégis minden nap szexet kap tőle, és szép szavakat. Mégis szereti a nője, és azt mondj, "ő valójában jó ember". Kitart mellette, és ha börtönbe kerül, akkor inkább nem is választ magának másik férfit, hanem megvárja, amíg az "ura" ki nem jön a börtönből.

Ellenben ha egy rendes, jólnevelt srác, aki tényleg jóindulatú és jószívű, egyszer AKÁR CSAK EGYSZER megfeledkezik a csaja szülinapjáról, vagy késik az ajándékkal fél napot, vagy valami félreérthető dolgot mond, akkor már lecseszi a csaj, hogy mekkora egy szemétláda, és nem szól hozzá 3 napig, és örüljön, ha havi egyszer lefekszik a fiúval. Miért van ez? Mi a bajuk a nőknek? Születésüktől fogva utálják a rendes srácokat, és buknak a "kemény" rosszindulatú agresszív emberekre. Miért van ez? Az őskorban ennek a logikának előnye volt a fajfenntartással kapcsolatban? Vagy miért alakult ez ki a nőknél?

2018. szept. 14. 17:00
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
64%

Nem fogok egyetérteni veled, csak mert te ezt szeretnéd.

Teszel bármit, hogy változtass? Keresed az 1 lányokat a 10-ből? Ha valami nem tetszik magadon, változtatsz?

17/L

2018. szept. 14. 19:12
 32/51 A kérdező kommentje:
Mit vársz, mit változtassak magamon? Legyen én is kegyetlen és gonosz? Mit vársz, mit kéne tennem? Az miért lenne férfiasabb, ha csöndben tűrném azt az igazságtalanságot, hogy a rendes pasik alig kapnak csajt? És az miért lenne jobb, ha én is beállnék a gonoszok közé?
2018. szept. 14. 19:19
 33/51 anonim ***** válasza:

Olyan fura. Én sok pasit látok, akik számomra egyáltalán nem vonzóak külsőleg, mégis jó állásuk, szép feleségük van, és mielőtt ráfognád, mert ismerem ezeket az embereket: egyik nő sem a férfira megy.

Szerinted miért nincs barátnőd? Talán mert a gonoszkodók elhappolnak mindenkit? :D Nekem se lennél szimpatikus a gyűlölködő, igazságnak nevezett fröcsögésed alapján.

Egy tanács: egy olyan lánnyal, akinek bejön egy gonoszkodó dög, nem érdemes foglalkozni.

Zsák a foltját, tartja a mondás.

17/L

2018. szept. 14. 19:31
 34/51 anonim ***** válasza:

Sajnálom, Kérdező, hogy téged bántás ért a suliban.Velem is előfordult és túlléptem rajta.

Ha azok miatt a nők miatt sajnálkoznál akiket ver a párja, férje, akkor mélységesen egyetértenék de én azt látom, hogy saját kudarcaidat kivetíted az ellenkező nemre.

Van sok buta csaj akik idővel megkomolyodnak és azok a nők akik az általad írt rosszfiúkat választják, nekik ez biztonságot ad vagy szabadságot ad kezdetben és imponál nekik az önbizalom és rámenősség.Vannak köztük szeretethiányos nők akiknek csak ez a férfi van az életükben,őbelé kapaszkodnak, akkor is ha a párjuk valamilyen okból dühöngő fenevadakká válnak és verni kezdik a barátnőjüket, feleségüket.

És ahogy már írtam,az ilyet én megjutalmaznék pár gyomrossal, mindegy miért veri a párját.NŐT nem ver egy FÉRFI.Semmilyen okból sem.Csak sajnos akiket rendszeresen vernek, azok ezt eltűrik, csak el ne hagyja őket az illető.

Van aki, ha beavatkoznék, még nekem esne, hogy hogy merem bántalmazni az urát.

De azok a nők akiknek van tartásuk és erejük, hogy kilépjenek egy kapcsolatból,azok nem fognak beléd esni, Kérdező, csak mert te egy jó fiú vagy.Lelkileg és szellemileg érettnek tartod magad?Az életed rendben van?

2018. szept. 14. 19:37
 35/51 anonim ***** válasza:
53%

"Mit vársz, mit változtassak magamon? Legyen én is kegyetlen és gonosz? Mit vársz, mit kéne tennem? Az miért lenne férfiasabb, ha csöndben tűrném azt az igazságtalanságot..."

Ennél a puffogásnál bármi férfiasabb lenne, már elnézést.

Senkit nem tudsz megváltoztatni, hiába háborogsz. A dolgokkal gyakran csak annyit tudsz tenni, hogy elfogadod. Úgy látod, hogy ez a helyzet szar, ok, ez van, és igyekszel megkeresni a lehetőségeket. Mondjuk például azt az egy lányt a tízből.

2018. szept. 14. 20:03
 36/51 A kérdező kommentje:
#35 Rossz a felfogásod! Mindenen lehet változtatni!
2018. szept. 14. 20:11
 37/51 A kérdező kommentje:
Rendben, megkeresem azt az 1 lányt a 10-ből. De remélem nem olyat fogok kifogni, mint amilyen te is vagy. Eleget terrorizáltak életemben, nem akarok még attól is rettegni, hogy a csaj mikor szól rám a jogos kijelentéseim miatt! Aki megszólja azokat, akik megszólják a gonosz terrorizáló embereket, az jó ember nem lehet!
2018. szept. 14. 20:16
 38/51 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én napi szinten járok a való életben, folyamatosan figyelem az embereket és eddig háromféle típusú nőt láttam, akit abszolút nem zavar, ha a primitív, proli alkesz pasija napi szinten beveri az arcát:

1) olyan nő, aki gyerekkorától kezdve lelki sérült, a szülei verték, esetleg árva volt, ide-oda kallódva vagy állami gondozásban nevelkedett, rossz körülmények között élt, az utcán lézengve, más proli- és cigánygyerekek társáságában bandázva nőtt fel, folyamatos traumák érték, 12-13 éves korától kezdve ráakaszkodott egy-egy aktuális pasira, csak hogy egy minimális szinten kielégithesse a szeretethiányát, majd viszonylag fiatalon válogatás nélkül hozzáment az első alakhoz, aki megkérte a kezét és nem akar elválni, mert lelkileg nem tudná elviselni, hogy nincs a világon senki, akit érdekel, hogy él-e még egyáltalán.

2) maga is alkoholista proli, az aktuális véralkoholszinttől függően vagy a férje üti-veri őt, vagy ő terrorizálja a férjét

3) nagyon csinos, de nagyon buta és gátlástalan nő, akinek az egyetlen értéke a teste, ezért ezt bárkinek áruba bocsátja, aki kitartja, megvesz neki ezt-azt, fizeti neki a szolit, a körmöst meg egyebeket és inkább elviseli, ha a pasija párszor odacsap neki vagy részegen terrorizálja a családot, mert tudja, hogy a saját erejéből egy nagy nulla lenne az élete.

Nem tudom, hogy te milyen egyetemre jársz/jártál, de sem én, sem egyetlen lány szaktársam vagy más egyetemista lány ismerősöm nem tartozik ezekbe a kategóriákba. Egyikük sincs párkapcsolatban erőszakos, alkoholista prolikkal, még csak a baráti társaságban sincsenek ilyen emberek. Az ismerősi körömben a népszerű fiatal srácok közül egyik sem alkoholista és mégis mind igencsak kelendőek a nők körében. Persze most az értelmes nőkről beszélek, nem a fent leírt kategóriákról.

39/51 anonim ***** válasza:
10%

Helsinki-szindróma néven is ismert, ebben "szenved/nek" az ilyen nő(k).

Szeretetet kezdenek érezni kínzóik, iránt. Ez furcsa; józan ésszel azt hihetnénk, hogy gyűlölniük kellene őket, de mivel lelkileg beteg nőkről van szó ez a "természetes".

Már a szexualitásban is megjelent az agresszió. Ezt szeretik. Ez van. Ne nyafogj! Nőjj fel!

40/51 A kérdező kommentje:
#35 Ha egy életen át tartó terror, kegyetlenkedés, és visszautasítás után nincs jogom panaszkodni a csajomnak, akkor a csajnak sincs joga panaszkodni nekem! Akkor sem ha beszakadt a műkörme! Mert akkor én sem vagyok kíváncsi az ő gyermekes panaszkodására!
2018. szept. 14. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!