Mit tegyek, ha mások szerint arrogánsan beszélek?
Sokszor van olyan, hogy valakihez szerintem tök normális hangnemben szólok, erre elkezdenek sipákolni, hogy "Jól van na, bocsánat.....", meg "Nem kell idegbetegnek lenni..". Pedig egyáltalán nem kioktató/ideges stílusban beszéltem hozzájuk, vagy legalább is én nem érzem annak.
Mondok egy példát, pár napja az iskolámban egy műszerrel dolgoztunk, ami előtte egy zacskóba volt csomagolva és óra végén a tanár mondta, hogy vigyük vissza a helyére és az egyik fiú felajánlotta, hogy viszi helyettem, mert nekem túl nehéz lenne és felkapta az asztalról, én meg hirtelen megláttam a zacskót magam mellett és mondtam, hogy "Várj, a zacskót is rá kell rakni!", erre elkezdi: Jól van, nem kell leharapni a fejem, bocsánat, meg ne ölj már...Pedig ezt is tök normálisan közöltem vele..
Már alig merek másokhoz hozzászólni, mert nem akarom, hogy idegbetegnek nézzenek...És mivel én nem hallom magamon, hogy tényleg arrogánsnak hangzanék ilyenkor, nem is tudom, hogy változtathatnék.
Most mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!