Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha stresszelek,...

Mit tegyek, ha stresszelek, amikor kint vagyok a táblánál?

Figyelt kérdés

Hát igazából elég ciki, de én annyira izgulok táblánál, hogy a legegyszerűbb dolgokra sem tudom a választ, viszont ha a helyemen kéne megcsinálni, akkor simán menne :(

Fizikából már egy csomószor így jártam, és az egész osztály rajtam röhögött már (kínomban én is), és utána lebszott a tanár, hogy hogy írok mindig 5 dogákat, ha egy ilyen alap dolgot nem tudok :S

Mit tegyek ellene?

2018. szept. 13. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ellenállsz.

Tapasztaltad, hogy izgulsz és mégis megtörténik, ami miatt izgulsz.

1. Nevetség tárgya leszel. 2. Rosszul teljesítesz.

Nyílván, ha valaki izgul akkor könnyebb összezavarni, szétesik a mozgása, és a gondolkodása.

Fejben dől el.

Gyakran képzeld el (fantázia) hogy kint vagy a táblánál, és higgadt vagy.

A többiek is kínjukban nevetnek, magukra ismernek.

Én is nevetek a gebéken. Hm...de magamon soha. De szerencsétlen, és nevetek. Érted, valahová tennem kell a szerencsétlenségem. Magamat mégsem oltogathatom.

Szóval képzeld el, hogy birtoklod a higgadtságot. És ne nevess kínodba, mert magadat mérgezed vele.

2018. szept. 13. 16:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2018. szept. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!