Miért stresszelek mindig azon, hogy valaki meglát, és kapok, mert meztelenül alszom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezért nem kapnék ki, viszont mindig, mikor levetkőzöm este, gyorsabban dobog a szivem, és érzem, hogy éberebben figyelek. Tudnátok valami módszert, hogy hogyan küzdjem le a félelmemet.? Mert én tényleg érzem a pozitív hatásait, és szeretek is így aludni, csak félek, hogy valaki megláthat. A normális válaszokat előre is köszi!2017. nov. 3. 15:32
1/8 anonim válasza:
Legegyszerűbb, hogy kulcsra zárod az ajtódat.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs hozzá kulcs
2017. nov. 3. 16:13
6/8 anonim válasza:
Inkább aludj ruhában. Akár érzed a meztelenül alvás pozitív hatásait, akár nem, a stressz az biztosan egészségtelen.
7/8 anonim válasza:
Idővel hozzá szoksz és természetes lesz a meztelenség. Minél többet vagy meztelen annál természetesebb lesz számodra, és nem fog zavarni.
Egyébként ki az aki megláttathat ?
8/8 anonim válasza:
Én a mai napig úgy alszom bár hol is vagyunk,nem zavartatom magam emiatt 36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!