Miért mindig a nők szépségével vannak kiakadva?
A magyar nők azért a legszebbek, mert az őseink más népekkel keveredtek, így messze állunk az olyan beltenyészettől, mint a cigányok például. Tehát ennyi az egész, amiért ezt mondják. Biológia.
A másik: hogy mit szólnak az átlagos nők... Mi az, hogy átlagos? Láttam én már olyan ronda embert (nőt is, férfit is), hogy megszólalt és az egész lényét olyan vonzónak tartottam, amilyennek némelyik egomán barmot nem tartanék. Ennyi.
Mert fontos,nem mindegy hogy akivel vagyok azt kívánom vagy maximum beérem vele és ráfanyalodok miközben mást képzelek el.
Kelet Európai nők igenis a legszebbek,legnőiesebbek, legcsinosabbak,tudnak öltözködni.
Igaz magyar nők 10-15%-a szép de az igenis ott van.
Ezzel szemben nyugaton a nők valami köpedelem:
- Semmi nőiesség
- Kötött pulcsi
- béna ruhák
- tornacipő
Miniszoknyát magassarkút hírből sem ismerik,borzalmasak,én kint kb. 1.000.000-ból talán jó indulattal egy nőt látok aki valahogy néz ki.
Kb annyira izgatnak fel mint egy véres zsebkendő,de nem véletlen,hogy nyugatról ide jönnek csajozni.
Akkor ez miért van?
# 2
Szerintem ez baromság de ahogy el nézem ki van mosva a te agyad is. Az emberek agyára ment a civilizáció,azt sem értem mi bajod azzal ha valaki nem vesz fel miniszoknyát vagy egészségtelen magassarkút,nem minden nő akarja tönkre tenni a lábát meg suerintem mindenkinek joga van azt hordani amit szeretne. Nabpl most ment itt az utcában egy csaj nem volt agyon sminkelve se magassarkú se mini cucc átlagos ruha,mégis tetszett.
# 3
Hát nem tudom a férfiakat is mindig ezt hallom szajkózni.
Nem kérdező,csak szeretem a szépet ennyi sőt imádom.
Egy nő legyen nőies és nő.
Csak sajnos halnak kifele.
De ha neked megfelelnek a nyugat európaiak,nem veszünk össze ne afggódj mind a tiéd.
# 6
Az ilyen hülyeségekől születtek anno a szépség tévképek,vegyük pl a láb nyomorító magassarkút miért lenne muszály hordani minden nön3k mert a társadalom ezt várja el meg ez van kikiáltva nőiesnek? Hát nem ettől lesz nőies egy nő. Szóval vissza térve az elvárásos témában szóval a sok hülye különböző kultúrákban minden féle hülyeséger kitalált,hogy tetszen egy nő,pl japánban a lábfej nyomorítás,meg lehetne még sok fajta szokást sorolni. És nyugi láttam már magassarkútól nyomorodott lábat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!