Miért olyan nagy arcúak azok a nők akik a pasijuk által előteremtett luxus autókban feszítenek, mintha olyan sokat tettek volna érte?
Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 13:47
11/22 A kérdező kommentje:
# 8
Én csaj jóképű szolid emberke vagyok,meg nincsenek olyan kapcsolataim,hogy én olyan nőkkel kerüljek kapcsolatba :)
2018. szept. 11. 14:40
12/22 A kérdező kommentje:
# 8
Bocsi a csaj az csak akart lenni csak mellé ütöttem :)
2018. szept. 11. 14:41
13/22 anonim válasza:
11
Akkor jól sejtettem. Az a bajod, hogy az általad jó nőnek tartott csajok nem állnak veled szóba.
14/22 anonim válasza:
67% Jaja. Rengeteg szép lányt látok napi szinten metrón, buszon, bár gondolom azok már nem jó nő
kategória a kérdező számára.
15/22 anonim válasza:
"Én csaj jóképű szolid emberke" Kicsit sem fényezi magát...
16/22 anonim válasza:
Megtehetik kérdező.
Hidd el egy ilyen férfit megtartani nagyon kemény meló:
- Folyamatos edzés
- Diéta
- Szexben toppon lenni
- Kirívóan öltözködni
Keménye meló ez is.
17/22 anonim válasza:
Elsőre nem derül, ki, hogy valóban az aktuális párja tette alá azt az autót, lehet, hogy valóban ő tett érte. Egyre több nő kezd önálló lenni, és sikereket felmutatni egyedül.
18/22 anonim válasza:
Hát aki ilyen bűnözőkkel összejön, azoktól mit vársz?
19/22 A kérdező kommentje:
# 13
Félre értetted,leszarom őket a szépség egyébként is relatív nekem nem a bombázó tetszik.
2018. szept. 11. 21:21
20/22 A kérdező kommentje:
# 14
Te is félre értetted,mondom nem a bombázók érdekelnek.
2018. szept. 11. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!