Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti, akik ki szeretnétek menni...

Ti, akik ki szeretnétek menni külföldre dolgozni? Mi akadályoz meg ebben?

Figyelt kérdés

Engem a következők:

* még egyetemre járok és ezt legalább be szeretném fejezni

* sz** a nyelvtudásom (angolból is épphogy középszinten makogok)

* nincsenek ismerőseim, akikben bízhatnék és akiktől segítséget kérhetnék

* nem vagyok talpraesett, hogy egy idegen országban boldoguljak egyedül

Amúgy iszonyatosan el szeretnék menni innen egy nyugis, liberális, civilizált és társadalmilag empatikus kultúrközegbe, ahol még meg is lehet élni szerény munkával (mosogatás, takarítás, pakolás stb.)

2018. szept. 8. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te egy egyetemi diplomával tényleg mosogatni akarsz?! Mert ebben az esetben:

1. Tényleg csak melegedni jársz be

2. Tényleg elvetted mástól a helyet (pláne, ha egy jobb egyetem, ELTE, SOTE és társai)

3. Ugye tudod, hogy vissza kell fizetned a TELJES tandíjat, hiába vagy államin

4. Ha Angliában Londonba készülsz, akkor kösd fel a gatyád, mert nagyon nem lesz olcsó egy élhető ingatlan, pláne takarítással finanszírozva.

A kérdésre válaszolva: Anyám miatt, aki nem akar külföldre költözni. (Még gimis vagyok)

De remélhetőleg az egyetemet már én is külföldön kezdem. NEM AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉN MEGYEK MOSOGATNI. De te tudod.

2018. szept. 10. 08:51
 12/12 anonim válasza:

a tanulmányaidat mindenképpen fejezd be mielőtt meggondolatlanul cselekszel, és otthagynád azt,

a diploma mindig ott lesz, te pedig azt tehetsz miután lediplomáztál amit akarsz, de az jó ha ott van a kezedben, azt nem veheti el senki

nyelvtudást érdemes felfejleszteni minél jobban

2018. szept. 10. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!