Kaphatok egy plüsst a buildabear workshopból, de nem tudom eldüönteni melyiket válasszam. Annyira cuki mindegyik. Lehet customizerni is őket stb, egy maci vagy rókán gondolkodom. Mit tegyek? 20f
Figyelt kérdés
lehet őket öltöztetni, meg még finom illattal is lehet kérni. én pl vanilla cupcake el kérném :P
2018. szept. 6. 22:49
1/12 Metionin válasza:
Válaszd azt amelyik jobban tetszik.
Én rókát kérnék de csak mert utálom a plüssmacikat. Rókát valami fekete blackmetal pólóban, tátratea illattal^^
2/12 anonim válasza:
Hát először is egy ilyen kérdéshez ne vállald a korod és a nemedet, másodszor dobj fel egy érmét, hogy eldöntsd, és válaszd azt amelyiknek szurkoltál közben.
3/12 A kérdező kommentje:
Mi a baj a nememmel? Fiúk már nem is szerethetik az ilyet? de amúgy automatikusan írtam oda reflexszerüen. am jah, az lesz :D köszi. szóval 100 vagy 200 forintosat dobjak fel? xD bocsesz ezt musza volt xD
2018. szept. 6. 23:40
4/12 anonim válasza:
Százast.. És nem kell szégyellni egyáltalán hogy kedveled a plüssmacit.
5/12 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy meleg vagy. Nekem 20 évesen a nősülés és a motorozás közt kellett választanom, de hát nem vagyunk egyformák.
6/12 A kérdező kommentje:
miből hiszed hogy meleg vagyok? xD
2018. szept. 7. 00:13
7/12 anonim válasza:
Egyetlen kérdésből... Hm, te látó lehetsz, 5-s.És te mit választottál?
8/12 anonim válasza:
Remélem a motorozást választottad. ;)
Kérdező ha meleg vagy, ha nem, nem tartozik ránk, te dolgod. Az is, hogy szereted a plüssöket. Lesz aki emiatt majd lenéz vagy megszól de nem kell velük foglalkozni. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az értékrendje. Lehet furinak tűnsz másoknak, ahogy azt 1-2 válaszból is sejtheted.. de ettől nem vagy kevesebb se rosszabb másoknál, nem ez határozza meg milyen ember vagy :)
10/12 A kérdező kommentje:
Foxy :P
2018. szept. 7. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!