De a pulcsimat átölelve alszom évek óta ^_^ Már annyira megszoktam, hogy alig tudnék elaludni nélküle.
Nincs neve és XL-es :D Haha >_< 18/f
2015. jún. 25. 14:19
2/11 anonim válasza:
Nem, én a férjemmel alszom. (és a 2 éves fiammal, amikor szó nélkül bemászik az ágyunkba éjjel...)
Bár ha belegondolok, ő ilyenkor hozza a nyusziját, és maciját. Akkor velük alszom én is. Nevük nincs.
2015. jún. 25. 14:45
3/11 anonim válasza:
Én a plüss elefántommal alszom, mert olyan jó ölelgetni :). Orminak hívják és viszonylag nagydarab. És 14 évesen még nincs párom. Asszem minden kérdésre válaszoltam :D.
2015. jún. 25. 14:50
4/11 anonim válasza:
Kilenc plüssel alszom. Párom most nincs, amíg volt addig együtt aludtunk MIND, de szex előtt elrakta őket. Mondjuk a macskát is kizavarta, hogy "ne nézzen"... :D
2015. jún. 25. 14:51
5/11 anonim válasza:
Még ismerkedésünk elején kaptam egy kb 15 centi hosszú és 8 centi magas kötött cicát, azzal alszok :-)
Neve: Monyó
Ha a párommal alszok, akkor ő kikerül az ágyból.
2015. jún. 25. 15:29
6/11 anonim válasza:
Kiskoromban volt, hogy egyszerre akár 6 plüssállat is ott volt mellettem. A szüleim utálták, hogy nyaraláskor telepakoltam velük a táskámat:) aztán később kiválasztottam egy kedvencet és azt hurcibáltam. Most 16 éves vagyok, de most is van egy macim. Mikor kicsi voltam imádtam az ilyen "különlegességeket" mint patkány meg görény, anyámék utálták...most egyszerűbbet választottam. Valamelyik benzinkúton lehetett kapni őket különböző méretben. Itthon mindig vele szoktam aludni, de már nem viszem magammal vendégségbe vagy kirándulni, nyaralni mert már néhányan így is hülyének néznek. Ha nincs plüssállat, akkor egy párnát vagy egy takarót szoktam ölelgetni. Nem tudom, hogy miért de nekem szükségem van erre, a legnagyobb melegben is nyakig betakarózva alszom mert máshogy nem tudok elaludni. Azt szeretem, ha tele van pakolva az ágyam párnákkal meg plüssökkel mert különben nem is tudok jól aludni.
2015. jún. 25. 15:37
7/11 anonim válasza:
Igen.
Egy plüsskutya, közepes méretű.
Taxi Mauglin.
Nincs párom, az albérletben nincs nálam, a szüleimnél van.
2015. jún. 25. 19:52
8/11 anonim válasza:
Én a gitárommal, nem tudom mennyire gáz :D
Azért van itt igazából mert az ágyon a legkönnyebb elérni és sokkal több kedvem van gyakorolni mintha oda kéne menni a polchoz, lepakolni a tokról, kivenni a tokot, kicsatolni, kicipzározni, elhúzni róla a cuccot, kivenni és eltenni a tokot hogy elférjek majd mikor befejeztem vissza az egészet. Szóval érted, így elkapom és csapatom, megunom akkor vége :)
Természetesen mikor alszok akkor is az ágyon van :)
2015. jún. 25. 20:43
9/11 EgyFurcsaLány válasza:
Én a barátomtól kapott plüssel alszom, picike kb 10cm lehet, Mocókának hívják és páromra vigyázott 21 évig, most rám vigyáz éjjel!Emellett még 2 plüss van velem mindig, az egyik egy mini(skeleton)jack, dlegjobb barátnőmtől
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!