Ez mennyire beteges dolog szerintetek?
Egyezem vele,hogy itt orvosi segítségre van szükség vagy pszichológusra.Egy általános iskolai barátnőm írt egyszer hajnalban,hogy közölje depressziós meg valami függönyről írt amit elkell vinni valakihez...(összefüggéstelen volt az egész,nem válaszoltam vissza mert nem tudtam kezelni a helyzetet) előzőleg is írt mindennap és nem tudtam vele mihez kezdeni,mindig ugyanazok a kérdések,próbálta volna hozzámkötni magát,tőlem ez energiát vett el.
Nem gond ha az illető ír, de olyanoknak írjon akiket ez nem zavar,nem bontja meg azzal a nyugalmukat.Nem rossz szándékból,de nem mindenki tudja magára venni mások problémáját,mert lehet a sajátjával se tud egyről a kettőre jutni.
Eléggé... én ilyenkor a második felesleges időelbxó sms-e után kikapcsolom a telefont a csába.
Ha nem tud aludni, filmezzen vagy olvasson, de ne mást zavarjon a fxsága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!