Veled szokott olyan lenni hogy nem érdekel a másik ember?
Szokott bizony. Imádom, hogy városi ember vagyok és a buszon a falusiak mennyi sületlen hülyeséget hordanak össze. ,,Falusiak a városban". Kb. mint ,,Magyar New Yorkban"...
Igaz nem érdekel miről van szó, ilyenkor bedugom a muzikot a fülembe, és hagy károgjanak :DDD
Igen. Nagyon kevesen de vannak ilyenek. Jellemzően azok akik 15 mondat után már hazudnak, ők nem tudják hogy én tudom,hogy hazudnak, de nekem meg, akár milyen oknál fogva muszáj játszani a bohócot, mint ha észre sem venném.
Aztán 1-2 napja meg volt két reg, aki szerintem egy s ugyan az ember volt privátban, és olyan taszítást éreztem velük szemben, hogy én még életemben olyan gyorsan nem fejeztem be írkálást mint náluk. Egy fellélegzés volt utánuk, annyira nyomasztott a légkör ami ezt a két reg-et körbevette.
Én folyamatosan ilyen vagyok egy ideje.
Full idegesítő a szokásos "Marcsi gonosz, mert...", "A kutyám aranyos, mert...", "A kormány ilyen-olyan-amolyan...". Viszont az, aki valóban tartalmas, érdekes dolgokat tud mondani bármilyen szakterületről, vagy valamivel kapcsolatban összefüggéseket mond el, stb., azokat szívesen hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!