Miért nem meri valaki beismerni ha téved ekkora az ego?
küzdök vele..
nagyképűségnek hat de leírom: olyan ritkán veszítek vitát, hogy szinte kikopott belőlem a helyzet kezelése
# 1
Na ez a nő is akivel vitáztam látszik nagy az arca,pozitív gondolkodású mert olyan csoportban van,de olyan szurkálódós majd én meg mondom típus.
# 2
Ha igazad van nincs nagy gond :D
# 3
Igen olyan is van,de van olyan is mikor csak az egyiknek de kézenfekvő is ráadásul.
Azért nem ismerik be, mert..:
1: Hozzá vannak szokva ahhoz, hogy mindig ők nyernek és ezért el sem tudják képzelni azt, hogy veszítettek
2: Nem tudnak hogyan reagálni, ezért megpróbálják terelni a témát
3: Nem tudják elfogadni, hogy nem nyerték meg a vitát
4: Túl nagy "égés" lenne számukra a veszteség, ezért megpróbálják terelni a témát, vagy megpróbálják folytatni a vitát értelmetlen érvekkel, amíg a másik fél fel nem adja (és ezzel úgy vannak, hogy akkor biztosan ők nyertek)
5: Nem tudják elviselni a vereséget és bármit megtesznek azért, hogy ne történjen meg, még akkor is, ha már jól tudják, hogy vesztettek.
Ezeket a "típusokat" tapasztaltam eddig, de gondolom több is van. Remélem tudtam segíteni.
# 7
Magyarán nem enged az ego.Velem vitázhat az ilyen amíg bírja :D
# 8
Ne is hagyd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!