Én lennék az egyetlen emberi lény, aki az szereti az esős időt (is)?
Mindenki olyan letört ilyenkor, panaszkodik, hogy miért esik, jön a szürke ősz stb.
Én most kifejezetten örülök, hogy ilyen az idő, nagyon kedvelem ezt a hűvös, esős időt is. Ebből kifolyólag szeretem az őszt, a telet,mivel megvan a maga hangulata.
De ugyanakkor a tavaszt, a nyarat is szeretem, mikor minden zöld, kivirul és él a természet.
De szeretem a telet, a havat, esőt, amint bús szürkeségbe von mindent, és a táj álmodva várja a jó időt, megpihen.
Szóval, lehet bármilyen idő, én annak ugyanúgy örülök, mert mindegyikben megtalálom az örömet. Persze, ha állandóan tél vagy nyár lenne, szerintem abba belefásulnék.
De szinte mindenki oda van, ha süt a nap, és depizik be, ha borús az ég.
20/lány.
Minden időjárási jelenségnek megvan a szépsége.
Egy eső is lehet szép, sőt, a ködös időnek is fantasztikus hangulata tud lenni.
F
Petőfi se a nyárról írta, hogy itt van újra, szóval híres rokon lelked is van :D
Én inkább a nyári vihart szeretem, de az őszi esőnek is van egy hangulata.
Nem szeretem, mert nem tudom, hogy öltözzek.
Itt reggel ősszel van 6 fok, délután meg 20, a vízálló cipőm dögmeleg.
A hosszú gatya délutánra sok, a vízhatlan kabát is.
Emellett szemüveges vagyok, így eső = nem látok semmit, esernyővel meg tömegben pl nem lehet közlekedni.
Kalap szar.
A SZÁRAZ hűvössel nekem sincs bajom, egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!