Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogyan tűritek el az...

Ti hogyan tűritek el az idegesítő, buta embereket?

Figyelt kérdés
Én néha belül röhögök, de amúgy egyéb ötletem nincs :/

2018. aug. 25. 10:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%

Játszom velük, és a legmélyebb sötétségeit előhozom:D Szórakoztató tud lenni, az tény:D

Mint ahogy nálad is volt, mikor előhoztam:DD

2018. aug. 25. 10:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Nálam?:D
2018. aug. 25. 10:40
 3/16 anonim ***** válasza:
27%

2 Bezony ám:DD

Fujtattál te úgy mint egy megveszekedett tulok:DD

2018. aug. 25. 10:41
 4/16 A kérdező kommentje:
hihi :$
2018. aug. 25. 10:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz buta alatt pontosan?

Lehet,hogy olykor nem a másik a buta,hanem te vagy türelmetlen/intoleráns,ha nem az általad jónak ítélt verbális vagy non-verbális magatartást látod az illetőktől.Azért ezeket érdemes átgondolni és tisztázni.

2018. aug. 25. 10:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ignorálással, tiltásaal. Egyszerűen nem találkozom velük.
2018. aug. 25. 11:00
 7/16 A kérdező kommentje:

Kakasmanó nevű felhasználó válasza:

Mit értesz buta alatt pontosan?

Lehet,hogy olykor nem a másik a buta,hanem te vagy türelmetlen/intoleráns,ha nem az általad jónak ítélt verbális vagy non-verbális magatartást látod az illetőktől.Azért ezeket érdemes átgondolni és tisztázni.

Mikor valaki direkt arra megy, hogy szívassa a másikat, bxsztassa, megalázza. Okoskodik, magyarázza a baromságait, mikor senki se kíváncsi rá...

2018. aug. 25. 11:32
 8/16 A kérdező kommentje:
(nem akartam bent hagyni a válaszod, csak elfelejtettem kitörölni...)
2018. aug. 25. 11:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Na így már pontosabb,hát szinte ugyanazt tudom írni én is,ignorálni kell az ilyeneket,ritka esetben változnak meg,gyakorlati tapasztalat.A kötekedő ember egy dolgot akar,kötekedni.Mondhatsz neki bármit,nem számít.Ha megértő vagy velük,kis hányaduknál el lehet érni némi változást,de ha lehet,ne pazarold rájuk az energiádat.
2018. aug. 25. 11:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A röhögsz belül az jó stratégia. :) Vagy pl esetleg elfogadás, hogy neki csak ennyi intelligencia adatott. Egyébként mehet a kettő együtt is.:) Hogy te már értesz valamit, amit ő még nem tud.

De és akkor elfogadod, hogy valamikor pl te is lehettél, tarthattál mondjuk azon a szinten, ahol pl ő tart. Mármint, ez is benne lehet. De és szóval nem kárörvendés, csak te már tudod, amit ő nem tud.

2018. aug. 25. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!