Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tolja sok ember az...

Miért tolja sok ember az élete pár százalékát a többiek orra alá a facebookon?

Figyelt kérdés
Például van akinek csak azt látni itt meg ott járt külföldön meg milyen happy mert tengerpart meg luxus meg minden. De a valóságot miért nem mutatják?

2018. aug. 23. 17:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert arra senki nem kiváncsi.
2018. aug. 23. 17:09
 2/21 A kérdező kommentje:
Pont olyan mint a tv műsor mi?
2018. aug. 23. 17:11
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Mert jó érzés nekik, hogy megmutassák milyen szupcsi az életük, akkor is, ha nem az.
2018. aug. 23. 17:12
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Miért, miről posztolgasson, a munkahelyéről, a kajájáról, arról, hogyan szarik a WC-n? Vagy spammelje tele az üzenőfalat valami depresszív ömlengéssel, amikor épp rosszul érzi magát? Vagy posztolgasson minden veszekedéséről? Nem tudom, én évek óta nem tettem ki semmit, de személy szerint sokkal szívesebben nézegetem a barátaim utazós, boldog fotóit, mint bármi mást.
2018. aug. 23. 17:19
 5/21 A kérdező kommentje:

# 4

Én tudok olyat aki majdnem mindent megoszt

2018. aug. 23. 17:21
 6/21 anonim ***** válasza:
#5 Én az olyanokat nem is vagyok hajlandó követni, baromi idegesítő szerintem. De persze kinek mi..
2018. aug. 23. 17:23
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván egyfajta büszkeség is benne van a dologban de ha nem felszínes képek hanem tényleg azt mutatják hogy az illető milyen csodálatos dolgokat lát és tapasztal, az szerintem jó dolog,kicsit azok is beleélhetik magukat a dologba akik csak fb-on látják.De akár még kedvet is kaphatnak hozzá hogy ha nem is ugyanoda de egy számukra szép helyet meglátogassanak.
2018. aug. 23. 17:39
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
Mert nekik az esik jól. Te meg nem akarod látni, le lehet tiltani.
2018. aug. 23. 17:40
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
4. Valaszoloval ertek egyet.
2018. aug. 23. 17:43
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én pl Facebookon szinte semmit sem osztok meg,néha cserélek profilképet és kb ennyi.Ezzel szemben viszont az Instagramot szivesen használom,azt sem viszem túlzásba de szívesebben töltöm fel oda a nyaralás képeit mint Facebookra.
2018. aug. 23. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!