Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Buta vagyok hogyan tudnék...

Buta vagyok hogyan tudnék változni?

Figyelt kérdés
Hulye tini kent nőttem fel, ez a szokásos nem érdekel semmi bujom a telómat éjjel nappal, facebook, shopping, bulija, De aztán rá jöttem hogy ez így nincs rendben. És igen bevallom buta maradtam. Mivel tudnám fejleszteni magam hogy ne egy tróger buta libának nézzenek? Szótár lexikon, dokumentum filmek?? Mit tudnék tenni érte?

2018. aug. 23. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9

*én tudom, mert nagyon okos vagyok,

Ezzel az egyetlen mondattal bizonyítottad be, hogy nem hogy okos nem vagy, hanem masszívan buta is és kevély.

Hiába ajánlgatsz itt bárkinek bármit is.

Egy okos és bölcs ember sosem állítja magáról, hogy okos lenne, mert pontosan tisztában van azzal, hogy mennyi mindent nem tud még.

Péld 26,12

Láttál-é oly embert, a ki a maga szemei előtt bölcs? A bolond felől jobb reménységed legyen, hogynem mint a felől!

2018. aug. 23. 13:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Bunkó válaszokra számítottam.

Egyébként le érettségiztem. Szakmákm is van. Felszolgáló vagyok. De ez nem a jövő, fogalmam sincs mi hez kezdjek. Nem értek semmihez. Nehez emberekkel -beszélgetnem is mert még ráadásul hibásan is beszélek. Norvégul jobban tudok mert ott éltem 15 évig. És van amikor még ez is rá tesz hogy negy butabnak neznek. De Jó sok tanácsot kaptam. Köszönöm szépen!

2018. aug. 23. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:

12 Majd bele jössz, mindenki kezdte valahonnan.

Csak a lényeg: ne állj le. Az rejtett információ hatalom is.

2018. aug. 23. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként le érettségiztem. Szakmákm is van. Felszolgáló vagyok. ... Nem értek semmihez. ... Norvégul jobban tudok mert ott éltem 15 évig."

Hogyhogy nem értesz semmihez? Érettségid is van, szakmád is, idegen nyelven is beszélsz!

"Nehez emberekkel -beszélgetnem is mert még ráadásul hibásan is beszélek."

Beszédhiba? Minél inkább zavar, annál inkább keress logopédust. Felnőttekkel is foglalkoznak.

"Felszolgáló vagyok. De ez nem a jövő, fogalmam sincs mi hez kezdjek."

Úgy érted, nem akarod már tovább ezt csinálni? Egyáltalán kipróbáltad magad felszolgálóként? Ha nem, próbáld ki, hátha tetszeni fog. Aztán lehet az a cél, hogy egyre elegánsabb helyre kerülhess felszolgálni.

Ha mást szeretnél csinálni, akkor ki kéne találni, hogy mit, és kitanulni azt. És akkor meg is van, hogy mit tanulj: egy új szakmát. Jelentkezz valami képzésre, és ott majd mondják, hogy mikor mit kell megtanulni, stb.

2018. aug. 23. 15:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Mar mint azért beszélek hibásan mert, sosem tanultam magyar nyelvtant. Csak a norvégot. És 15 evésen költöztünk ide. Hiába -beszéltünk otthon magyarul, norvégiába. 4 éve felszolgálók. De ha család lesz akkor ezt nem lehet csinálni. Még nem is tetszik... Hát szétnézek. Csak előtte -bővíteném kéne a tudás táram.
2018. aug. 24. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!