Hogy változhattam meg ennyire?
Figyelt kérdés
Régen nagyon vicces ember voltam, sok poén járt az eszembe és emiatt kedveltek sokan (3-4 éve) , de most amióta 19 lettem és kb féléve szakítottam azóta visszamentem és már csak elba**om a poénokat, nem jut semmi se eszembe és már nincs meg az a fantázia ami volt. Régen még top kommentelő is voltam, most már nem.. Lehet amiért majdnem 1 évig jártam a barátnőmmel és túlságosan "megkomolyodtam" vagy "kinőttem" és már alig voltam aktív társaságban vagy médiában?2018. aug. 20. 19:30
1/5 anonim válasza:
Sérültél. Megsérült a lelked,és nem álltál talpra még. Ez mindig időbe kerül.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tom, már egy jó ideje szoktam görcsölni mikormástól meghallok egy jó poént és én vagy nem tudtam mit mondani, vagy nem tudok hozzá fűzni hogy az is poén legyen. És most annyira nem visel meg a szakítás de így is görcsölök, látom a vicces kommenteket amikre görcsölök, vicceset már nem tudok hozzáfűzni már, mintha elillant volna a fantáziám már betanulni se tudom őket és alkalmazni ha már nincs meg a fantázia
2018. aug. 20. 19:40
3/5 A kérdező kommentje:
Meg egyszer megnéztem a régi üzeneteimet és tényleg megvagyok döbbenve hogy régen milyen vicces voltam 14-16 évesen
2018. aug. 20. 19:53
4/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy megkomolyodtál. Vagy lehet bánat, depresszió is az oka. Mi ezt így nem tudjuk. Én is így voltam. Ha visszaolvasok üzeneteket, akkor csak ámulok, hogy ez tényleg én voltam? Most inkább unalmas felnőtt vagyok. Lehet a stresszes mindennapok hozták ezt ki belőlem.
5/5 anonim válasza:
velem is ez a szitu. bar nem barátnőm volt, csak simán egy romboló emberi kapcsolatom, ahol teljesen feladtam magam. most lehet elkezdeni elölről az építkezést. nyugi, idővel helyrejössz. amúgy én is visszaovastam a régi beszélgetéseim és kommentjeim, teljesen más voltam. de most már idővel kezdem visszanyerni magam, a fogalmazás is végre úgy megy, ahogy régen, a beszédstílusom is az eredeti lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!