Az emberek miért hunyorítanak és vicsorítanak mindig?
Én általában pókerarcot vágok, sokan mondják, hogy rezzenéstelen, de eléggé kisimult arckifejezésem van, és a szememnek is "nyugodt" nézése van, ha lehet így fogalmazni.
Ezzel szemben a legtöbb ember, aki jön velem szembe az utcán, vicsorog, hunyorog, szinte annyira, hogy a szemüket sem látni. Az egyik szívja a száját, az egyik így torzítja az arcát, a másik amúgy. És iszonyat szúrós szemmel néznek. Ez miért van? Miért nem vágnak az emberek normális arckifejezést? Először azt hittem én miattam (noha nem tudom mi okot adtam volna rá), de aztán rájöttem, hogy ennyire csúnya nem vagyok, és olyan ember is ilyen arcot vág, aki rám sem néz. Mi az oka, hogy ebben az országban mindenki grimaszol? Figyeljétek meg ti is! Ha mentek az utcán, figyeljétek a másik ember arckifejezését. Senkinek sem lesz lesimult arca. Mintha mindenki ideges lenne, mindenki mérges lenne, mindenki hunyorog, vagy éppen úgy néz, mint a papucscsőrű madár.
nekem elég kedves arcom lehet..
megfigyeltem, hogy sok ember közül is engem keresnek meg ha segítség kell..
sok a gondterhelt ember..mondjuk én meg is értem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!