Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért hunyorítanak...

Az emberek miért hunyorítanak és vicsorítanak mindig?

Figyelt kérdés

Én általában pókerarcot vágok, sokan mondják, hogy rezzenéstelen, de eléggé kisimult arckifejezésem van, és a szememnek is "nyugodt" nézése van, ha lehet így fogalmazni.

Ezzel szemben a legtöbb ember, aki jön velem szembe az utcán, vicsorog, hunyorog, szinte annyira, hogy a szemüket sem látni. Az egyik szívja a száját, az egyik így torzítja az arcát, a másik amúgy. És iszonyat szúrós szemmel néznek. Ez miért van? Miért nem vágnak az emberek normális arckifejezést? Először azt hittem én miattam (noha nem tudom mi okot adtam volna rá), de aztán rájöttem, hogy ennyire csúnya nem vagyok, és olyan ember is ilyen arcot vág, aki rám sem néz. Mi az oka, hogy ebben az országban mindenki grimaszol? Figyeljétek meg ti is! Ha mentek az utcán, figyeljétek a másik ember arckifejezését. Senkinek sem lesz lesimult arca. Mintha mindenki ideges lenne, mindenki mérges lenne, mindenki hunyorog, vagy éppen úgy néz, mint a papucscsőrű madár.

[link]

2018. aug. 20. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Megint egy értelmetlen és fölösleges kérdés.
2018. aug. 20. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Ritkán látok ilyesmit. Te direkt erre koncentrálsz. Mint mikor egy gyerekre vágyó nő mindenhol várandós asszonyokat lát, pedig csak neki tűnik úgy.
2018. aug. 20. 18:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem látok az erős fényben nem birom teljesen kinyitni a szemem télen sem ilyen Bud Spencer fejet vágok.
2018. aug. 20. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
A fősulin egyik tanárom meg is szokta kérdezni a hallgatókat hogy árulják már el miért néznek olyan csúnyán. De nem az erős fény miatt néztek úgy. Hanem amikor az emberi gondolkodás magas fokával szembesültek. Lehet hogy az utca embere is hasonló okokból néz csúnyán, mert mindenhol látja azt hogy mások használják az eszüket.
2018. aug. 20. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Kérdező, menekülj, amíg teheted!!! :]

2018. aug. 20. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék másokat bámulni, inkább elmélyedek a gondolataimban.
2018. aug. 20. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem elég kedves arcom lehet..

megfigyeltem, hogy sok ember közül is engem keresnek meg ha segítség kell..

sok a gondterhelt ember..mondjuk én meg is értem

2018. aug. 20. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy is olyan hunyorgós formájú a szemem, erős fényben meg ugye még jobban összecsukom, mert nem bírom. Csúnyán nézni csak arra szoktam, aki kivívta magának az ellenszenvem.
2018. aug. 21. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Érzékeny a szemem. Ha süt a nap vagy fúj a szél akkor folyamatosan hunyorgok, különben nem látok semmit. Napszemüveggel próbálkoztam de csak rosszabb volt a helyzet
2018. aug. 21. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Fényérzékeny a szemem. Alapból kicsi a szemem hát még miután összehúzom. És a legrosszabb hogy szemüveges vagyok, szóval még napszemüveget se tudok hordani -.-
2018. aug. 21. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!