Mi az amit utálsz a külsődön?
Magasság, bőr, szőr, haj, szeplő, anyajegy, májfolt, mell, pénisz, alkat, orr, száj, stb.
Én az alacsonyságomat, meg a csubakkára emlékeztető testszőrzetemet utálom.
A szokás hatalma volt :D
De csak az első négyet pontoztam le véletlen ha megtennétek hogy őket felpontozzátok helyettem is az jó volna :)
Én leginkább mit nem :D
A hajam például mindig hülyén nőtt. A hajforgómra még a fodrászok is azt mondták régen, hogy "hát ilyet még nem is láttam". Plusz őszülök, hullik is és ritkul.
Füleim nagyok, elállóak, régen mindig nevetség tárgya voltam miattuk. De mg manapság is van 1-2 jóakaró kolléga, aki megjegyzi, hogy "olyan mintha ki lenne egy rész harapva belőle".
Az orrom is elég nagy és görbe.
A szemem olyan semmilyen színű, közel állnak, és romlanak is sajnos a gép előtt ülős munkám miatt. De legalább a szemüveg jól áll. Azaz jobban mintha nem lenne.
A szám kicsi, a fogaim keszekuszák mert nem kaptam régen fogszabályzót, plusz az egyik oldalon még sorban el is haltak, ki kellett gyökér kezelni őket.
Szakállam, bajszom is csak semmilyen, ritkás, sokan meg is jegyzik, hogy "oldalt borotválod"? mert ott alig nő.
A fejem úgy-ahogy van egy katasztrófa, anyajegyes arc, csapott áll, meg úgy az egész ronda ahogy van.
A testem egésze is katasztrófa. Alapból sokáig nagyon vékony, gyenge voltam, hiába ettem, mozogtam, egyszerűen egy szál vékony voltam. Majd 20-on évesen elkezdtem hízni azóta meg lefogyni nem tudok. Meg lusta is vagyok hozzá, így van vagy 10 kiló túlsúlyom.
Másik nagy katasztrófa a bőröm. Zsírosodik, kipattogzik, télen a hideg miatt, nyáron a meleg miatt, ha borotválkozom akkor azért. Plusz tele vagyok anyajegyekkel és az egész bőröm egyszerűen nem barnul. Minimálisat fog rajta a nap, de 2 perc alatt is képes vagyok leégni. Nyár végére nézek ki úgy, mint más télen. Szerintem tuti valami bőrbetegségben fogok meghalni vagy annak a szövődményében.
Ja és ha már szőr, akkor én meg itt is az ellenkező vagyok, aki éppen csak a karján-lábán van egy kis ritkás, világos szőr. Így a "szőrösebb fajtársaim" folyamatosan azzal jönnek, hogy "Te borotválod a kezed, lábad, mellkasod?".
És mindehhez jön az, hogy folyamatosan mozgok, mint valami elvonási tünetes. Lábrázás, kézremegés, meg az egész járásom, mozgásom merev, darabos. Nem is csoda mivel úton útfélen a külsőmre kapok megjegyzéseket, így feszült vagyok ha emberek közé kell mennem. És még csámpásan is megyek, "kedves" munkatársaim szerint mint egy csípő ficamos.
Ja és alapból eléggé "fapofa" tekintetem van. Egyrészt az elálló fogaim miatt sem szeretek teli szájjal nevetni, meg alapból úgy nézek néha, mint valami arcra lebénult ember. Vagy rendszeres, hogy munkában megkérdezik, hogy mi bajom van, nem nézek ki jól. De már általános iskolában meg középsuliban is voltak ilyen jelenetek, hogy a tanár egyszer csak megáll a mondandójával és megkérdezi, hogy rosszul vagyok? Jól érzem magam? És hasonlókat. Én meg nézek vissza, mert nincs semmi bajom...
Utálni nem utálok semmit, bár örülnék ha szép hosszúkás körmeim lennének. Régen a hajszínemet utáltam de azt festem, így problem solved :D
Amin változtatnék, az a rövidlátásom de ez egészségügyi probléma, nem esztétikai. Amúgy tök szép a szemem csak kvára nem látok :,D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!