Mi az amit utálsz a külsődön?
Figyelt kérdés
Magasság, bőr, szőr, haj, szeplő, anyajegy, májfolt, mell, pénisz, alkat, orr, száj, stb.
Én az alacsonyságomat, meg a csubakkára emlékeztető testszőrzetemet utálom.
2018. aug. 19. 09:26
1/22 anonim válasza:
A lábamat. Még sokat kell tornázni hogy normális alakja legyen...
2/22 anonim válasza:
A pattanásaimat. Szerencsére már nincs annyi, mint tinikoromban, de ha lesz egy, utána tuti kijön még kettő és így utálok tükörbe nézni.
3/22 anonim válasza:
A bőrömet utálom. Nem is hiszem, hogy valaki elfogad még így, bár régebben volt kapcsolatom.
4/22 anonim válasza:
Zsíros a bőröm, ha magosat eszek, akkor kipattog, kánikulában szintén, tinikoromban rosszabb volt, de nem múlt el 30 fölött sem teljesen ez a probléma.
Gyerekkoromban fogszabályzásra vittek a szüleim, tönkretették a fogzománcomat, hozzá sem kellett volna nyúlni, de mivel nem értettek hozzá, azt hitték, jót tesznek, utólag meg már nem lehet visszacsinálni, de ha megjelenne előttem egy jó tündér, aki teljesíti 3 kívánságomat, ez lenne az egyik, hogy a szabályzás előtti állapotot kérem vissza.
5/22 anonim válasza:
Testemmel nincs gondom,persze csak ez az én nézőszemszögem,saját magammal van.A sok alkoholtól kerek lett az arcom,rámjött 10 kiló.Igaz én ugyanúgy látom magamat,tök érdekes,mások viszont megjegyzik.Ezt utálom igazából.
6/22 anonim válasza:
Az állkapcsom, és hogy nem vagyok túl magas, meg hogy rossz a szemem.
7/22 A kérdező kommentje:
Áh basszus elbambultam és véletlen a pirost nyomtam, sorry nem direkt volt :D
2018. aug. 19. 10:34
8/22 anonim válasza:
A barna szememet. Én kéket akarok......N
9/22 anonim válasza:
Azt, hogy túl jó az összkép a szándékos magányhoz :(
10/22 anonim válasza:
Kérdező, akkor most már hozzáveheted a színtévesztést is a listához... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!