Zalaegerszegen miért bámulják meg ennyire az embert?
Tehát nem az van, hogy véletlenül összenézünk, hanem mikor én a szemébe nézek, előtte már engem bámul.
Szombathelyen már nem találkozom ilyennel.
Nem hiszem, hogy helység-specifikus lenne :-)
Ha jársz arra, kérdezd meg tőlük :-)
ez egy komoly kérdés? tényleg választ vársz rá? szerinted ki az Isten tudja? előbb számolnám meg séta közben a Kossuth utcán lévő térköveket ahelyett, hogy, az embereket firtassam emiatt, minthogy ilyen nonsense kérdést írjak...
ha kicsit emberibb akarok lenni azt írom: talán nem vagy idevalósi, nem ismernek, megragad a tekintetük az új arcon
Szia! Nekem is ugyanez a tapasztalatom... Nagyon durva. Szombathelyen tényleg nincs ez.
Anniyra kicsi, meg főleg a belváorsi rész kicsi. Sok az ismerős, sokkal pletykásabbak is az emberek... Elképesztő...
Szombathelyen is szojtam délelőtt fiatalos külsővel sétálni, sosem szólt be senki... Itt, kétszer igazoltattak is, meg az volt a bajuk, hogy reggel miért megyek be a plázába...
Gyűlölöm ezt a várost... Nem csak te tapasztalod ezt... Meg tényleg annyira pletykásak az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!