Tényleg igazak ezek a dolgok, amiket a magyarokra mondanak?
Mindenkitől azt hallom, hogy mi magyarok sokat panaszkodunk. De érdekes, hogy MINDENKITŐL ezt hallom: akkor ki panaszkodik, ha mindenkit az zavar, hogy a másik panaszkodik?
Rengeteg olyan dologra is hallom, hogy a magyar ember tulajdonsága, amikor nem vagyok meggyőződve róla, hogy más szituációban, külföldön másképp történt volna.
Rengeteg ember használja ezeket a szófordulatokat a magyarokra (panaszkodnak, rosszindulatúak stb.), aki amúgy sosem járt külföldön. Mégis honnan tudja? Lassan az is mondja, aki még nyaralni se volt életében a határon túl.
Azokat kérdezem, akik tényleg jártak külföldön tartósabban: tényleg panaszkodósak és rosszindulatúak vagyunk, ez csak ilyen szófordulat? Vagyunk annyira panaszkodósak,hogy még magunkat is szidjuk? vagy hogy van ez?
Igen sokat panaszkodnak hogy miert nem irtjuk ki a zsidokat, meg kb minden magyar kissebseget amit csak lehet, meg miezmar hogy ide mar a neger majmokat is beengedik, most jott a oserdobol stb.
Azt nem mondanam hogy rosszindulatuak.
Az internet csodákra képes: nem kell ahhoz külföldre menni, elég ha egy külföldi normálisa lefordítja a magyar kommenteket, vagy tud magyarul, és máris látja, hogy Mo.-n a helyzet változatlan:
trendi az áskálódás, a fúrás, a rosszindulat, a panaszkodás, stb. Nagyon minimális pozitív tulajdonság van.
Igen.
Svájcban élek, totál más mentalitás, de laktam Olaszországban, Ausztriában és SEHOL nem volt ennyi rosszindulatú ember, mint otthon.
A kéregető Monteruxben magyar volt, Velencében magyar férfi anyázott le, mert "szerinte lassan" nztem a kirakatot, stb.
Panaszkodás attól függ, hogy mire panaszkodsz. Van amikor reális a panasz.
De tényleg egy fúrkálódó, masikat a háta mögött kibeszélő, nyápic, gyáva csőcselék vagyunk.
Biztos máshol is vannak vélemények egyesekről, csak azt megtartják bölcsen maguknak mert 1 csónalban eveznek.
Köszönöm.
A kommentekből mondjuk épp azt szűrtem le, hogy külföldön is bunkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!