Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan éljek együtt magammal...

Hogyan éljek együtt magammal még jópár hónapig így?

Figyelt kérdés

Pár napja nagyon rossz a közérzetem, és rájöttem, hogy azért, mert nem szeretem az életemet. Jövő hónap közepén megyek államvizsgázni, tehát nem tudok menni dolgozni, mivel egyrészt rövid távra nem vesznek fel, másrészt minden iratom az egyetemen van. Viszont unatkozom, sóvárogva nézem azt, hogy más kirándulgat, a szüleimék pedig csak ülnek a pénzükön, akárhova szeretnék elmenni, mindenre az a válasz, hogy nem, barátnőim itt nincsenek, tehát kimozdulni se tudok. 2000 fős településen élek, tehát nem érzem jól magam akkor se, ha elmegyek sétálni, mert jönnek a kérdésekkel, hogy hova megyek és az egész életemről be kellene számoljak nekik. A barátnőim, akik nem itt laknak, nem akarnak jönni sehova kirándulni, mert nekik jó otthon. Tényleg nem tudom, mit csináljak. Gondoltam, hogy elindulok egyedül, de a szüleim minden pénzt elszednek tőlem, vettünk 2 könyvet egy bevásárlás alkalmával és utolsó forintig elvette tőlem apám a pénzt. Ha pár ezer forintot kérek tőlük, akkor jön a hiszti, hogy sosincs pénzem.

A másik legrosszabb dolog meg, hogy mások előtt engem szapulnak, hogy nincs jogsim autóra, de el se tudnék indulni, ha munkám lesz, soha nem lesz pénzem, mert most sincs (pár nem hinném, hogy mindegy, hogy valaki 7.000 Ft-ból vesz magának valamit, vagy van 100.000+Forintja. Deákmeló szintén semmi errefele, max 30-40 km-rel arrébb.

2018. aug. 17. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Interneted van ahogy latom.

Mit is tanulsz?

2018. aug. 17. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy nincs egy nagynéni, vagy egy keresztszülő, vagy akárki, aki segítene egy másik városban. Amúgy menj el a polgármesteri hivatalba, és kérdezd meg, hogy van-e neked való munka.
2018. aug. 17. 12:06
 3/5 A kérdező kommentje:

És mit érek az internettel?

Annyira minden előjött most, mindif azt hitték a szüleim, hogy mindent megadnak, közbe meg soha nem tudták, hogy mennyire fájt az, hogy míg más egyszerűen csak megkapott egy telefont, nekem honapokig nem adtak pénzt, mert kellett venni nekem egy telefont, vagy egy tv-t, mert a régi elromlott. Mindent az utolsó centig vissza kellett mindig adjak, 3 éven keresztül minden hónapban odaadtam az ösztöndíjamat, mert bútort vettek nekem vagy bármit, ami nyílván itt marad nekik, mert kijelentették, hogy el nem viszek innen semmit a ruháimon kívül. Alapdolgok voltak, amikért nekem törleszteni kellett félévig, évekig, mert ők azt szerették, ha nekik ott lapul a sok pénz a szekrenyben. A saját gyereküktől vettek el mindent.

2018. aug. 17. 12:10
 4/5 A kérdező kommentje:
De, vannak rokonok, de mindegyik kijelenti, hogy nem szeretik, ha vendégek mennek hozzájuk, majd jönnek ők. Ez van ma is, hogy délután megint jönnek a rokonok. S ha ez még nem lenne elég fájdalmas, nincs senkim, nehezen találok bárkit is magamnak, mivel a legtöbb férfi borzasztó buta, én pedig nem tudok egy ilyen férfivel együtt lenni, persze, hogy bánt, hogy másnak évek óta van valakije, nekem nem, aztán mindig megforgatják bennem a tőrt, hogy jaj, keressek valakit, látni akarják, hogy valaki jár hozzám. De ha lenne is valakim, nem akarnám idehozni, mert ismerem a szüleimet és csak lejáratnának meg próbálnának megjátszani magukat, ami eléggé szánalmasra sikerül nekik mindig.
2018. aug. 17. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Internet tele van lehetoseggel.

16evesen egy hajszaritot kozvetitettem 7000ft haszonnal.

Lakasra talaltam vevot 1.5millioert.

Blogok, youtube, reklamok, otletek...

Kicsit legy kreativ.

2018. aug. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!