Budapesten miért nem osztanak vizet az embereknek legalább a nagyobb tereken, csomópontokban?
A csinos hostess lányok nem "mert ez jár" alapon osztják az üdítőket, hanem egy adott promóció keretében. Ez teljesen más, mint amire a kérdésed alapján elsőre gondolnánk.
Ahogy már írták, hőségriadó idején bizony osztanak vizet. De azt semmi sem indokolja, hogy üdítőt osztogassanak ingyen bárhol is.
Amúgy van egy nagyon tuti applikáció, a Közkutak, aminek a segítségével könnyen meg lehet találni a lehetőségeket a saját kulacs, flakon megtöltésére.
Hányszor írjuk még le, hogy idén nyáron is osztottak vizet azokon a napokon, amelyeken hőségriadó volt érvényben? Az, hogy te elkerülted ezeket, nem a mi hibánk. Én múltkor az Újbuda-központnál láttam egy fickót nagy ládával, ami tele volt zacskós hideg vízzel. Ott pl. képzeld, még párakaput is fel szokták állítani, amikor meleg van.
De múltkor a hírműsorok is lehozták, hogy egy csomó helyen osztottak vizet, például a MÁV is a Keletinél mondjuk.
Ha mát ilyen ingyenélő fillérb.szó vagy, akkor írj privátban egy címet és küldök Neked egy olyan kulacsot amiben van egy vékony jégakku. Gondolom fagyasztód és csapvized van otthon.
Ja és a postát én állom, mielőtt még infarktust kapsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!