Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rosszul látom? Mit gondoltok...

Rosszul látom? Mit gondoltok erről a gondolatmenetről?

Figyelt kérdés

Gyerekként mindig az orrommal piszkáltak, hogy milyen nagy, pedig csak profilból látszik annak. Gondolkodtam plasztikai műtéten is, de nem lenne rá pénzem és már nem is akarom. Igazából aki nagyon bántani akar, az mindig az orromat veszi elő úgymond, hogy mekkora, ezek mellett pedig egy helyes nőnek tartanak.

Eljutottam arra a szintre, hogy ezt elfogadtam magamon, és nem érdekel mások véleménye. Aki emiatt nem akar velem összejönni csupán, az egy felszínes ember és slussz. Volt már barátom, nem is egy, szóval azért annyira nem lehet borzalmas.

Eddig szinte csak olyan férfiak nem akartak velem összejönni az orromra hivatkozva, akik kihasználják a nőket, játékszernek, tárgynak tekintik őket, illetve a gyors numerák hívei, mert mindig gyakran váltogatták a partnereiket...szóval gyakorlatilag semmit nem veszítettem.

Úgy gondolom az eddigi tapasztalataim alapján, hogy ha megműttetném az orrom, akkor nem szabadulnék meg az efféle férgektől sem, akik csak lyukra mennek, illetve sokkal "jobb" célpont lennék hányinger személyiségű, felszínes, idióta embereknek, akik csupán a szépségtől tudnak elájulni egy nőn. Mert most nagyképű leszek, de valóban más probléma nincs a küldőmön, a mai ideálnak megfelelek az orromat leszámítva. Viszont már felnőttként úgy látom, hogy jó ötlet megtartanom ezt az "apró" hibát magamon annak érdekében, hogy undorító személyiségű embereket távol tartsak magamtól. Illetve az is eszembe jutott, hogy aki nagyon sértegetni akarna, az egy esetleges műtét után kitalálná, hogy pl.görbe a lábam, vagy nem tudom, de valami más hibát úgyis találna rajtam (nem görbe, csak példát írtam).

N

2018. aug. 14. 12:00
 1/10 A kérdező kommentje:
*s
2018. aug. 14. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
A tökéletes amúgy is unalmas.
2018. aug. 14. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Hát nekem sincs éppen kis finom nőies orrom.

Én is gondolkodtam a műtéten, de meggondoltam magam. Nem a pénz miatt. De nem akarom semmilyen műtétet.

A férfiak miatt teljesen felesleges is.

Nyilván ugyanúgy lesznek, akik csak ki akarnak használni. A legszebb nőket is sokszor csak használják.

Egyébként én még nem vettem észre, hogy bárkit is zavart volna az orrom. Sőt, még a csak "használós" férfiak sem kerülnek el.

Egyébként szerintem, ha valaki csak szexet keres, annak pont tök mindegy, hogy milyen az orrod. Inkább a tested számít, vagy még az sem, csak legyen valaki.

2018. aug. 14. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Kedves kérdező, szerintem maradj meg ilyennek. Egyedi vagy a leírás alapján és ez jó. Az igazi úgyis megtalál és neki mindegy lesz, hogy milyen az orrod.

Egyébként, aki meg van elégedve önmagával az nem kritizál másokat. Tehát, akik téged kritizálnak, saját magukkal van problémájuk és ezt vetítik ki rád. Ne vedd magadra :)

2018. aug. 14. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Tehát régen csúfoltak az orrod miatt, nem volt pénz műtétre, úgyhogy inkább beletörődtél, eddig ok. De hogy miért kell ezért többnek gondolnod magad másnál az rejtély.
2018. aug. 14. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Abszolút egyetértek abban, hogy jó dolog elfogadnod magad. A plasztikai sebészetet olyan esetekben értem meg, amikor valaki tényleg rendellenesnek születik, vagy valami baleset történik vele, tehát neadjisten' torz, vagy hiányzik egyik testrésze.

Amikor normális, egészséges emberek is plasztikai műtétre futnak, az csak az emberi felszínességet mutatja. A párkapcsolatban nem csak a kinézet számít, és nem számít ennyire lényegesen, hogy fotó modellekhez akarnék hasonlítani. Amúgy sok olyan kedvenc színészem meg modellem van, aki nem tökéletes fizikailag, mégis gyönyörűnek tartom.

Bár kétlem, hogy mindenki kritizálná az orrod, aki a "lyukra megy". Pl. sokan ezek között, nem az orrodat, hanem az alakodat nézik(szerintem). Sőt, vannak akik azt vallják, hogy nem érdekli őket a nő arca sem, csak jó csöcs-segg legyen. Tehát nem tudom, hogy mi köze lenne az orrhoz. Pl. Én nem tartom szexuálisan vonzónak magam a legtöbb férfi szemében, mert kicsi a mellem. Szerintem ez meghatározóbb dolog. Az biztos, hogy én ezzel kiszűröm a szexre hajtó pasikat xD

2018. aug. 14. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
# 5 Talán nem az orra miatt, hanem azért mert ő nem kritizálja ennyire mások a külsejét? Talán nem mindenkinél gondolja jobbnak magát, hanem csak a bunkóknál? Hmmmm, nem is olyan rejtélyes ez.
2018. aug. 14. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg rendben vagy a külsőddel, akkor felesleges a műtét.

Egyébként erről a "szűrő"-dologról csak egy kérdés: ha szebb lenne az orrod, akkor nem tudnád kiszűrni azokat, akik felszínesek?

2018. aug. 14. 16:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tudnám kiszűrni.
2018. aug. 14. 18:30
 10/10 A kérdező kommentje:
És nem én pontoztam le a válaszolókat.
2018. aug. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!