A kidobóember/pénzbehajtó/testőr szakma mennyire fonódik össze az alvilági tevékenységgel a mai Magyarországon?
Én nem olyan rég kezdtem el olvasni Jurányi Zsoltnak a könyveit és bennük majdnem az összes alvilági figurának van kötődése az örző védelmi illetve kintlévőség kezelő szakmához ...
Ez még a mai magyar örző védelmi meg kintlévőség kezelő cég alkalmazottaira meg tulajdonosaira is jellemző ? Vagy azóta inkább törvénytisztelő polgárok dolgoznak az ilyen fajta szakmákban ?
Pedig azt hinné az ember hogy a kilencvenes évek óta egyre inkább kezd úgymond " finomabb " jellegűvé válni az üzleti kultúra ...
Ám köszönöm a választ !
Tényleg ? Pedig pont a rendszerváltás után kezdték el Magyarországon lemásolni a Nyugaton bevált nagyvállalati illetve fogyasztói társadalmi eljárási módszereket , amelyek nyilván a nyilt erőszak mentes nyomás gyakorlásra alapszanak ...
Persze a kilencvenes években nagyon is ment a brutális erőszakra alapuló nyomás gyakorlás , de manapság már nem nagyon lehet erről hallani ...
De az könnyen lehet hogy tájékozatlan vagyok , szóval javíts ki ha nincs igazam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!