Szerintetek érdeklődjek egy olyan ember iránt aki szimpatikus?
Figyelt kérdés
Van egy ember aki szimpatikus, egy lány, akivel nem biztos, hogy olyan jó volt sz első kapcsolatfelvétel a részemről, facebookon írtam rá ott történt az első kapcsolat felvétel a részemről, elutasított. Személyes kapcsolat felvétel, találkozás is volt, a részemről, elküldött elutasított. Különös módon engem még ennek ellenére is érdekel ez az ember, hogy mi van vele, hogy van, hogyan alakul a sorsa. Mi ez? Akkor és most bolond vagyok?2018. aug. 12. 16:20
11/12 anonim válasza:
Ha egyértelműen elutasított, akkor nincs értelme. Teged persze, hogy érdekel, mert vonzódsz hozzá, épp csak egyoldalú a dolog.
12/12 anonim válasza:
#6: "Meddig mehet ez így?" Elég sokáig, ha 2-3 naponta, a facebook profilját figyeled. Első lepésben, erről kellene leszoknod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!