Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Írnátok valami konkrét dolgoka...

Írnátok valami konkrét dolgokat önmagatokkal kapcsolatban, amit tudtok magatokról?

Figyelt kérdés
Pozitívakat és negatívakat is, és esetleg hogy ha volt valami szituáció, amire úgy reagáltatok, hogy sosem gondoltátok volna magatokról. Az önismeret jegyében.
2018. aug. 11. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jók a megérzéseim, könnyen átlátom az emberek szándékait, és az események mögötti kimondatlan mozgatórugókat.

Nagyon érzékeny vagyok, ami egyben empatikussá tesz, de nagyon nehézzé is alakítja az életem.

Nagyon mélyen tudok szeretni, és nehezen engedek el.

Ha egyszer bizonyít nekem valaki, örökké hű maradok hozzá.

Diplomatikus vagyok, de ha valaki nem érdemes erre, akkor tudok bántó lenni.

2018. aug. 11. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Hidd el barátom (barátném) hogy a jó szív a mai világban kincset ér és aki érzelmes (igen vannak hátrányai.) de csak az tudja látni az életnek azt az oldalát amit más nem látnak meg. (saját tapasztalat.)
2018. aug. 11. 20:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Nő..
2018. aug. 11. 20:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A negatívakat nem sorolnám, túl sok van. A pozitívak: nem könnyű "kihozni a sodromból", ha valakivel nem értek egyet, nem akarom mindenáron meggyőzni az igazamról és "ítéletet mondani" se szoktam senkiről.
2018. aug. 11. 20:19
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

11 Ez is kamu és hazugság.

Ha így lenne nem galád módón minuszolgatnád az embereket, és köpködnél be kérdésbe olyan mocskokat, hogy csak lesek.

A nagy megérzésedről meg annyit, hogy méág azt sem tudod megkülönböztetni, hogy valami jó vagy rossz legyen akár ember vagy bármi más.

2018. aug. 11. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
55%
Még jó hogy itt olyan 'sokan' ismernek :D
2018. aug. 11. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!