Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a felfogásod a létünkkel...

Mi a felfogásod a létünkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2018. júl. 3. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak teóriáim arra, hogy hogy és miért alakultunk ki, de még nem foglaltam álláspontot és valószínűleg nem is fogok, mert nem akarok kizárni más lehetőségeket.
2018. júl. 3. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy a véletlen műve.
2018. júl. 3. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Én úgy fogom fel, hogy egy hatalmas körforgás részei vagyunk, ami évmilliárdok vagy még hosszabb idők óta tart, és még nagyon sokáig tartani is fog, biztos nem velünk ér véget. És ennek a körforgásnak nem csak a mi létünk, hanem minden egyes élet az egész univerzumban része.

Ezen belül, hogy a mi konkrét létezésünknek mi a célja, nem tudom, és nem is gondolkodok rajta. Attól élet az élet, hogy mindenki úgy éli a sajátját ahogy akarja. Vagy így vagy úgy, de hozzátesz valamit a nagy egészhez.

2018. júl. 3. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy emberként csak annyit vagyunk képesek megismerni a létezésből és a világból, mint amennyit a legfejlettebb emlős.

Valószínűleg valamikor régen eljött egy pont a világtörténelemben , amikor az ember rájött, hogy a legvégső teremtő erőt, az Istent önerőből sosem ismerheti meg.

Ez a pont a kereszténység megszületése. Ettől a ponttól nagyon sok minden elkezdett megváltozni a világban.

Úgy gondolom, hogy Istenben élünk, mozgunk és vagyunk. Ami cselekedet ennek ellentétén alapszik, az nem a teremtett világot szolgálja.

2018. júl. 3. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen isten...
2018. júl. 3. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagyunk, de minek...
2018. júl. 3. 23:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt szoktam gondolni, hogy végül mindenkinek igaza lesz. Kicsit csodálkozunk majd rajta, aztán továbblépünk.
2018. júl. 4. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!