Önmagukról állítanak ki szegénységi bizit. Értelmes ember semmilyen fotót nem tesz a netre fel.
2018. aug. 11. 14:42
12/19 anonim válasza:
Miert kellene szegyellni az embernek a sajat testet? Foleg egy dakoltazst, meg csak nem is meztelenek, vagy latszik ah bimbojuk. Nem ertem...
2018. aug. 11. 14:56
13/19 anonim válasza:
Annyira látszik,hogy az ide kommentelők közül kik készítenek ilyen képeket...:D Az összes ellenvélemény tőlük érkezett.
Én férfiként nem leszek álszent, nyilván tetszik, de egyébként meg közönséges és inkább értékelek egy olyan nőt, aki nem dobja ki a mellét, mint fordítva. Nyilván nem kell garbóban járni, de van átmenet.
Akik ezzel akarják felhívni a férfiak figyelmét, rossz úton járnak. A legtöbb férfi bennük nem a potenciális párkapcsolatot látja bennük,hanem a potenciális dugást. ENnyi.
2018. aug. 11. 15:03
14/19 anonim válasza:
Utolsó (férfi kommentelo) hát neked tuti nincs barátnőd, különben nem írnál ekkora tapasztalatlanságrol árulkodó hülyeséget. A mai fiatal lányok 90%-a feltesz 1-1 merészebb képet, s képzeld, a többség tartós párkapcsolatban él.
2018. aug. 11. 15:10
15/19 anonim válasza:
Ne magadból indulj ki, mert az látszik, hogy te nem érted a nőkhöz.
2018. aug. 11. 15:11
16/19 anonim válasza:
#15: De-de, voltak már párkapcsolataim, és egyik lány sem ilyen volt.
Vannak ilyen lányok párkapcsolatban. Igen. Oké.
Minden árunak megvan a vevője, sőt, pont olyan a vevő, mint amilyen az áru,mert a kapcsolathoz egyenrangúság kell.
Az már igazából költői kérdés, minek tesz fel merészebb képet, ha tartós párkapcsolatban él.
2018. aug. 11. 15:18
17/19 anonim válasza:
Engem a havi rendszeresség lep meg. Mindegyik havonta egy melles képet tesz ki? Írod kis füzetbe, hogy itt az augusztusi cici?
2018. aug. 11. 15:28
18/19 anonim válasza:
Az ilyen lányok a legjobbak, merészek, tudják magukról hogy milyen szexik. Igazi istennők.
2018. aug. 11. 16:01
19/19 anonim válasza:
Nem tudom, de nem is érdekel. Olyan képeket tesznek ki, amilyet akarnak, ahogy te is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!