Miért van egyes embereknek állandó beszédkényszere? Hogyan oldjátok meg az ilyen helyzeteket?
Egy munkatársa ilyen: csak figyelem, amiket beszél, de totál elegem van bellőle, mert szerintem fölösleges dolgoról beszél.
Megoldás: hallgatom, hallgatom, ha van valami kérdése, akkor kap egy-egy beszólást, így érzi, hogy az állandó pofázás nem annyira jó dolog.
Világunkban MINDEN energiarezgésekből áll.Az energia vibráló információ.A nem-létezés 0 Hz-es frekvenciája azonnal létezéssé válik, amint megjelenik az 1 Hz.
Aranyszabály: mindenkinek szüksége van energiára, minden az energia megszerzésére irányul.
Az energiaelvétel annak sűrűségétől függően különböző módokon nyilvánul meg, van fizikai(sűrű), ide tartozik az evés, anyagi dolgok birtokba vétele, stb., és lehet nem fizikai(éterikus), például a figyelem hajszolása, impulzuskiváltás, ugyanis az energia oda áramlik, ahol a figyelem van(fókusz).
Nekem több ilyen kollégám is. Egy darabig hallgatom, aztán ha semmire sem kilyukadó téma van, akkor közlöm, hogy ne haragudj, de ezer dolgom van és ott hagyom.
Ugyanezt csinálom a minden lében kanál szomszédommal is.
Van olyan beosztottam is, aki a fél világot megkerüli a mondanivalójával mire eljut a lényegig. Ilyenkor őt is kérni szoktam, hogy a lényeget mondja.
Nem igazán érdekel, ha emiatt bunkónak tartanak. Empatikus vagyok, meghallgatok mindenkit, ha úgy van, de van hogy nem ideális, a hülyeségekre, energiavámpírokra pedig sosincs időm.
Akkorsem, ha amúgy ténylegesen lenne, mert nincs kifejezetten más dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!