Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha nem megy...

Mit csináljak ha nem megy nekem a fizikai munka?

Figyelt kérdés
Most lapátoltam a sódert éa 5 perc alatt elfáradtam és a karom is úgy remeg. Viszont nincs semmilyen végzettségem csak 8 általános. Ha elmennék segédmunkásnak akkor kb ugyanez lenne. Tényleg alkalmatlan vagyok bármire is?
2018. aug. 9. 14:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

A te válaszoddal volt a problémám. Nem mással, amit most te itt kitalálsz.

Azért, mert neked van "neved", semmivel sem vagy különb, mint az, akinek nincs. Nem is tudom honnan vetted ezt?

Vélemények vannak és nézetek, arra reagálunk. A tiédhez pont annyi hozzáfűzni valóm volt, mint amennyi.

Azt írsz amit akarsz, és én is. Ki akadályozott meg ebben? A véleményemet írtam le a tiédre. Ennyi. Nem kell ezt túlkomplikálni.

Még egyszer elmondom: nem az étrenddel van itt a baj, hanem azzal, hogy a fizikai munkát nem gyakorolta!!!

Ezt te is tudhatnád.

2018. aug. 9. 17:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Kerdezo, ne szomorkodj, meg millio lehetoseg all elotted, nem vagy alkalmatlan, jol irtak, ha van jogositvanyod, lehetsz sofor, vagy vannak kortol fuggetlen OKJ-K, penztarosokat is keresnek, az sem nehez, arufeltoltoket is, vagy benzinkutasokat, rengeteg lehetoseg van :)

Nekem annyi hozzafuzni valom van a velemenyedhez, hogy tul sokat gondolsz magadrol, draga utolso valaszolo, a kommunikaciodon valtoztathatnal, mert undort kelto vagy.

"pofa be", hogy jossz ahhoz, hogy masnak ilyet, vagy ehhez hasonlot irj, mikozben mindenkinek megvan a sajat joga leirni, amit szeretne?

ne forgasd ki "kifingatlak2004" valaszat, o nem alcsonyitotta le az anonim felhasznalokat, ezt te latod bele.

"Nem kell ilyen ostoba tanácsot adni."

Olyan tanacsot ad, amilyet akar.

Nem kellene a vakvilagba okoskodni, es azt hinni, hogy mennyire intellektualis vagy, mikozben nem, megsem irja le neked senki, hogy "Nem kellene okoskodni."

Vezesd inkabb le a felesleges energiaid, es menj fizikai munkat vegezni, puszillak.

2018. aug. 9. 17:24
 13/20 anonim ***** válasza:

Akármilyen hihetetlen, a lapátolást is meg kell TANULNI, be kell GYAKOROLNI, és utána beszélünk edzettségről. Különösen ha sóder

műfaj. Gyárilag vékony ember évnyi szünet után egy félóra után kezd nyavalyogni, hogy lehet mégis kellett volna kesztyű, és egy-másfél (beszélgetős, nem megfeszülős) óra után leáll pihenni azzal, hogy melege van. De neki ötszörannyi izma végez tizedannyi munkát, mint neked, ahol meg nem, ott laza lendítés segít, ami semmivel se erősebb a szükségesnél, és szintén a lehető legtöbb izom vesz részt benne.

Kizártnak tartom, hogy térddel tolt alsó kéz öt percet alig bírjon sóderben.

2018. aug. 9. 17:41
 14/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a helyesírásod. Ez mindenképp arra enged következtetni, hogy el tudnád végezni a középsulit és/vagy egy okj képzést is.

Okj mellett diákmunkák is mehetnek majd, azok könnyű fizikai munkák általában. Az nem remegtet meg 🙂

Gyakorlatias vagy, akkor pedig már egyetemen is vannak duális képzések. Szerintem az is menne. Nem vagy te olyan hülyegyerek, mint képzeled 😉

2018. aug. 9. 19:57
 15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon más engem nem érdekel. De tényleg. Az informatikát is csak úgy választottam. Sose tudtam eldönteni hogy mi legyek.
2018. aug. 9. 21:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Jó móka kipróbálni mindenfélét. Pénzt is adnak érte... Rájössz, hogy mégis van valami, ami nagyon okés lenne eltölteni a napot akár ingyen is, ha tehetnéd, és ott lesz a megfelelő munkaügyis tanfolyam, amiért szintén te kapsz pénzt, és a közhiedelemmel ellentétben jól meg lehet tanulni szakmákat ott is, csak akarni kell. De a tökfejek se maradnak alapok nélkül. Nincs nagyon miért aggódnod, de nyilván azért jobb azonnal rámoccanni az önkeresés témára, és bepróbálkozni mindenfelé. Annyi a titok, hogy ne hagyd abba. Először csapnivaló jelentkező leszel, de egyre javul az előző munkahelyes sikersztorijaid száma, amiket elmondhatsz bárkinek, aki munkát ajánlhat, a mai mezőnyben kincs a könnyen tanuló, talpraesett ember, főleg ha mehet a trógerbér, mert semmi szakképzettsége nagyobb bért kapni. Neked meg elsődleges profitod, hogy irgalmatlan jó leszel állásinterjúban (főleg ha rákockulsz az aktuális intelmekre és tapasztalatokra, és persze ha nem hagyod abba csak mert százból nulla az eleje), meg persze az, hogy van jó esélyed kideríteni, mi igazán testhezálló.
2018. aug. 9. 22:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is infó szakon vagyok, tényleg nehéz, de teljesíthető(szerintem), pedig gyűlölöm. Voltam nyáron segédmunkás, még az is jobban tetszik, mint a saját szakom... Napi 10 órában dolgoztam.
2018. aug. 10. 18:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Munkaügyi központos tanfolyamot nem ajánlom. Illetve időhúzásnak jó addig sem szakadsz meg és kapsz egy kis pénzt is de munkád az nem lesz utanna se. Én voltam ilyen tanfolyamon gyakorlat szinte semmi nem volt, elmélet volt időnként a többi napokon meg csak lestük egymást. Szóval semmit nem tanitottak. A végén a leghulyebb is kapott papírt de a szakmát senki nem tanulta meg normálisan. Egy olyan szakma volt ez ahol nagyon sok gyskorlatnak kellett volna lennie es semmi nem volt csak elmélet. A megfelelő körülmények sem voltak meg a gyakorlati oktatáshoz.
2018. aug. 13. 17:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Inkább menj el gyárba ott azért ennyire nem kell megszakadni, gyűjts pénzt es vagy tedd le a jogsit vagy menj el egy fizetős okj-s tanfolyamra. Rendes suliban ingyen is tanulhatsz de az évekig is eltart ezért jobb a fizetős okj-s saját szakálladra.
2018. aug. 13. 17:14
 20/20 anonim ***** válasza:

"Mit csináljak ha nem megy nekem a fizikai munka?"

Ha nem az okostelefont nyomkodtad volna, már rég megerősödtél volna :)

2018. aug. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!