Mit csináljak ha nem megy nekem a fizikai munka?
A te válaszoddal volt a problémám. Nem mással, amit most te itt kitalálsz.
Azért, mert neked van "neved", semmivel sem vagy különb, mint az, akinek nincs. Nem is tudom honnan vetted ezt?
Vélemények vannak és nézetek, arra reagálunk. A tiédhez pont annyi hozzáfűzni valóm volt, mint amennyi.
Azt írsz amit akarsz, és én is. Ki akadályozott meg ebben? A véleményemet írtam le a tiédre. Ennyi. Nem kell ezt túlkomplikálni.
Még egyszer elmondom: nem az étrenddel van itt a baj, hanem azzal, hogy a fizikai munkát nem gyakorolta!!!
Ezt te is tudhatnád.
Kerdezo, ne szomorkodj, meg millio lehetoseg all elotted, nem vagy alkalmatlan, jol irtak, ha van jogositvanyod, lehetsz sofor, vagy vannak kortol fuggetlen OKJ-K, penztarosokat is keresnek, az sem nehez, arufeltoltoket is, vagy benzinkutasokat, rengeteg lehetoseg van :)
Nekem annyi hozzafuzni valom van a velemenyedhez, hogy tul sokat gondolsz magadrol, draga utolso valaszolo, a kommunikaciodon valtoztathatnal, mert undort kelto vagy.
"pofa be", hogy jossz ahhoz, hogy masnak ilyet, vagy ehhez hasonlot irj, mikozben mindenkinek megvan a sajat joga leirni, amit szeretne?
ne forgasd ki "kifingatlak2004" valaszat, o nem alcsonyitotta le az anonim felhasznalokat, ezt te latod bele.
"Nem kell ilyen ostoba tanácsot adni."
Olyan tanacsot ad, amilyet akar.
Nem kellene a vakvilagba okoskodni, es azt hinni, hogy mennyire intellektualis vagy, mikozben nem, megsem irja le neked senki, hogy "Nem kellene okoskodni."
Vezesd inkabb le a felesleges energiaid, es menj fizikai munkat vegezni, puszillak.
Akármilyen hihetetlen, a lapátolást is meg kell TANULNI, be kell GYAKOROLNI, és utána beszélünk edzettségről. Különösen ha sóder
műfaj. Gyárilag vékony ember évnyi szünet után egy félóra után kezd nyavalyogni, hogy lehet mégis kellett volna kesztyű, és egy-másfél (beszélgetős, nem megfeszülős) óra után leáll pihenni azzal, hogy melege van. De neki ötszörannyi izma végez tizedannyi munkát, mint neked, ahol meg nem, ott laza lendítés segít, ami semmivel se erősebb a szükségesnél, és szintén a lehető legtöbb izom vesz részt benne.
Kizártnak tartom, hogy térddel tolt alsó kéz öt percet alig bírjon sóderben.
Nagyon jó a helyesírásod. Ez mindenképp arra enged következtetni, hogy el tudnád végezni a középsulit és/vagy egy okj képzést is.
Okj mellett diákmunkák is mehetnek majd, azok könnyű fizikai munkák általában. Az nem remegtet meg 🙂
Gyakorlatias vagy, akkor pedig már egyetemen is vannak duális képzések. Szerintem az is menne. Nem vagy te olyan hülyegyerek, mint képzeled 😉
"Mit csináljak ha nem megy nekem a fizikai munka?"
Ha nem az okostelefont nyomkodtad volna, már rég megerősödtél volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!