Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon milyen beosztás...

Magyarországon milyen beosztásban/szektorban dolgozó emberek engedhetnek meg maguknak ilyen autót?

Figyelt kérdés

AMG GT C Roadster (65-70 millió):

[link]

Ma láttam egy ilyet Debrecenben (ami szinte csak egy nagy falu Bp.-hez képest), amivel egy 30-as pali száguldozott és elgondolkoztam azon, hogy vajon egy embernek milyen kompetenciákkal kell rendelkeznie és fiatalkorától kezdve hogyan kellene menedzselnie az életét, hogy egy ilyen autót tudjon vásárolni 30-as éveire. Múltkor egy Maseratit láttam, olykor pedig egy-egy Porsche-t és akkor a kevésbé feltűnő, de szintén méregdrága S Mercikről meg 7-es BMW-kről még nem is beszéltem. Mindezt egy 200 ezres városban úgy, hogy alig járok el otthonról, tehát nem is látom, hogy milyen más nagy értékű autókkal közlekednek még a gazdagok. És akkor ott van még a többi nagyváros meg persze Budapest is. Honnan van a gazdag embereknek ennyi pénze?

2018. aug. 8. 22:17
1 2
 11/14 veterán vas ***** válasza:
#10!
2018. aug. 9. 23:57
 12/14 veterán vas ***** válasza:

Elütöttem. :D

Persze, nem filléres dologról van szó, azért is kezdtem úgy, hogy autó, lakás, ...stb.

A végére viszont tudatosan írtam a pl. a kutyát, mert különösebb pénzbeli érték nélkül is gusztustalan dolognak tartom az idegenek zsebébe való turkálást.

Így értettem.

2018. aug. 10. 00:03
 13/14 Tim Ravel ***** válasza:
Hibás a kérdés,mert beosztott ként sehogy nem vesz! Viszont NEM beosztott ként 18 évesen vehet bárki, akinek van esze! Csórikáim,proi eszűek!
2019. júl. 12. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:

"Vagy szerencséjük volt, vagy trükköztek, vagy mindkettő."

Vagy csak simán értenek az üzlethez, és úgy csinálnak sok pénzt, mégpedig tisztességesen.

Érdekes, hogy ez az opció valahogy sohasem jön elő, pedig sokkal több rá a példa, mint a szélhámosokéra.

2019. júl. 12. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!