Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen bunkó néhány...

Miért ilyen bunkó néhány "kisgyerek"? 19/L

Figyelt kérdés

Megyek az utcán, jön velem szembe 2 kb 13 év körüli fiú. Egyik aztaa nézd, hú de jó csaj..(meg még mondott valamit csak nem hallottam) erre a másik: te elmebeteg vagy, csúnya meg stb. Ilyenkor mi a helyes? Legszívesebben pofán vágtam volna őket, de fapofával inkább tovább mentem. Nem igaz, hogy nem lehet illemre tanítani az embereket. Most ilyenek milyenek lesznek később?

De amúgy mar nagyon sokszor észrevettem, hogy 12-13 éves kölykök röhögnek idősebbeken. Csak nem tudom mi olyan vicces? Igaz én is biztos röhögtem ennyi idősen máson, de nem a pofájába...

2018. aug. 8. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Háhá! Teljesen elvagy tévedve. Biztos jó azt hinni, hogy elnyerik a méltó büntetésüket, de nem, a legkevésbé sem. Az ilyen típusúak közül kerülnek ki inkább azok, akik pofátlanul gazdagok, nem csinálnak semmit vagy éppen más "vérét szívják"!

Akik a lapátot támasztva füttyögnek, inkább a kimondottan rossz képességű tanulók közül kerülnek ki (az hogy szimplán rossz tanuló valaki, az egy dolog). Akik velük együtt dolgoznak, de nem füttyögnek, azok között meg simán akad olyan, akiknek az intelligenciája bőven, bőven meghaladja az értelmiséginek tartott "réteg" átlag intelligenciáját, ugyanis sokkal szélesebb a látókörük. Bődületes különbségek vannak a fizikai munka színterén.

Úgy általánosságban a "lapátot támasztó" jelenségről azért annyit tudni kell, hogy a fizikai munkában, még ha az éppen olyan, hogy nem is igényel különösebb gondolkodást és szervezettséget, vannak olyan szituációk, amikor az egyik munkás vár a másikra, vagy éppen egy döntésre, iránymutatásra stb. nem minden esetben lazsálás ez!

Kérdező, én is kb. mindenen tudtam nevetni 12-13 évesen, és másokat is kinevettem, pusztán a kinézetük miatt. Lányokat/nőket ugyan sosem bántottam meg azzal, hogy csúnyák, de volt olyan ismerős, aki igen, mi több előszeretettel dühítette a lányokat. Belőle is egy normális ember lett, a lapátot sem támasztja, úgy gondolom belőlem is normális ember lett, én sem támasztom a lapátot.

2018. aug. 9. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Én azt bírom amikor a 10-13 éves kisfiúk! Már a nyomorék páva hajjal járkálnak, és azzal gizdulnak ki mer rácsapni a fenekemre. Egyszer egyiknek kicsavartam a kezét már ezért aztán jött az apucii.

Ha beszolnak természetedtől függ mit teszel. Ha visszaszólsz, max még jobban beszólnak és gizdulni kezdenek. Ha megvered őket, akkor egyből apuuuu anyuuu és te leszer a sz.r stb.

Ha elmész melletük,ugyanúgy azt hiszik ők a királyok,aztán ha nagyobbak leszenek pont ezek fognak bőgni,(majd ha pofára esnek)hogy miért nincs csaja, miért nem ismer rendes lányt stb. Aztán megy a csodálkozás. Ami majd az ő bajuk lest és akkor mondhatják,hogy ők mennyire normállisak, meg magányosak. Ha csak késöbb meg nem változnak, amit kétlek.

2018. aug. 9. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!