Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az álmod, életcélod?

Mi az álmod, életcélod?

Figyelt kérdés

2018. aug. 8. 12:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincs életcélom. Nem tom nem érzem magam képesnek úgy semmire sem. 15f
2018. aug. 25. 21:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát, nekem is van pár célom :D

C kategóriás jogosítvány: erre valószínűleg megkapnám az engedélyt, tetszenek a teherautók ( IFA :3 <3), és akár a munkaerőpiacon is érhetek vele valamit. B kategória már megvan.

Nyelvvizsgák: angolból szeretnék majd felsőfokút, meg esetleg németből. (Mindkettőből megvan már a b2). Az orosztanulást szeretném később folytatni, sajnos abba kellett hagynom... :(

Utazás: szeretnék kicsit körülnézni a világon. Europát bejárnám (nem egyszerre) autóval, és az Erasmust ki kéne használnom.

Jelenleg elsőéves vagyok az Óbudai Egyetem villamosmérnöki karán, ha csak nem utálom meg, szeretném elvégezni a szakot.

További terveim egyelőre nincsenek, szeretnék valami hobbiautó/elsőautó féleséget, de a környezetemben mindenki lebeszél róla, ráadásul az autöfenntartás költségei egyre csak emelkednek, szóval a saját autó inkább csak álom marad jópár évig :D

18F

2018. nov. 6. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!