Directioner kérdése:

Mi az álmod?

Figyelt kérdés

2015. szept. 6. 19:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Amikor meghalok, máshol ébredjek, és a mostani életem csak egy álomnak tűnjön.
2015. szept. 6. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Neked mi az álmod kérdező?
2015. szept. 6. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy viszont szeressen, akibe szerelmes vagyok.
2015. szept. 6. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egészség, jól fizetős munka.
2015. szept. 6. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:

1, Letudni az életet.

2, Egy szép lábú barátnőt.

2015. szept. 6. 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
qrva sok pénz...
2015. szept. 6. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:

1.Hogy egyszer körbe utazzam a világot stoppal/busszal/gyalog/biciklivel/stb.

2.Jelen pillanatban még egy jó forró leves is, mert éhes vagyok:)

2015. szept. 6. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Összefoglalva annyi, hogy megvalósíthassam a számomra ideális jövőképet, azaz:

- elhelyezkedni egy fix állásban a szakmámban (óvóbácsi)

- ha ez megvan, különköltözni a szüleimtől, elmenni ebből a városból, egy jó ismerőssel kivenni egy albérletet és közösen elkezdeni megállni a saját lábunkon

- kitanulni egy második szakmát az eddigi mellé, amit esetleg mellékállásban kamatoztathatnék (masszőr)

- egy aktív és pezsgő társasági életet kialakítani magamnak, találni néhány új havert, barátot, akikkel több -és változatosabb programokra tudnék eljárni, mint amit jelenleg megengedhetek magamnak

- nekiállni edzeni, hogy kicsit izmosodhassak, mert hát ami azt illeti, rám férne már

- szemüvegről kontaktlencsére váltani

- többet olvasni

- újra "feltüzelni" a régi írói ambícióimat, kiírni végre magamból azt a sok novella -és regényötletet, amik már régóta keringenek a fejemben, hogy aztán végre önálló kötetem jelenhessen meg

- találni magam mellé egy szép és hozzám illő barátnőt

- családot alapítani (de ez persze már nagyon hosszútávú, majd csak a húszas éveim végén/harmincas éveim elején gondolkodnék rajta)

Ezek még az aránylag megvalósítható álmaim :D Vannak merészebbek is, mint mondjuk, ha sok pénzem lenne, szívesen jótékonykodnék, valamint indítanák egy saját rádiócsatornát, ami csak -és kizárólag dallamos rock/punk/metál zenét játszana :D

21/F

2015. szept. 6. 20:59
 9/11 anonim ***** válasza:

-Boldognak lenni. Olyan boldognak, hogy este ne akarjak lefeküdni, mert akkor véget érne az adott nap. Olyan boldognak, hogy reggel kipattanjon a szemem, és alig várjam, hogy elkezdődjön a nap.

-Nem akarok fentakadni kis semmiségeken, amik másnak nem jelentenek problémát, de nekem igen.

-Magabiztos akarok lenni, azt akarom, hogy merjek végre magam lenni, és élni.

Ennyit szeretnék.

2015. szept. 6. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy találjak egy fiút aki elfogad engem, és akit a családom is elfogad, hogy sikeresen befejezzem a sulit és jó melóm legyen, hogy magam mögött hagyjam azokat a szörnyűségeket amiken keresztülmentem...egy szép kertes ház, 2 gyerek, nyaralások, stb:)
2015. szept. 6. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!