Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Neked mi az álmod?

Neked mi az álmod?

Figyelt kérdés
Nekem az, hogy a roma barátaimmal a közeli erdő mellett lévő bezárt homokbányánál rátaláljunk egy kiálló vasdarabra, amit kiásnánk, hogy leadjuk a méh telepen, és miközben ásnánk egyre mélyebbre, kiderülne, hogy ez egy istentelen nagy hajó. Kiásnánk a felül homok, mélyebben anyag talajból, és farönkökön görgetnénk az 1200 méterre lévő méh telep felé és aznapra kölcsönkérnék egy hajóskapitány kalapot és én csak felugranék a hajókormányhoz, szelfiznék párat, és irányítanám a roma barátaimat, hogy a méh telep felé tolják a hajót, és megérkeznénk a méh telepre, de nem tudnánk beállni a telepre, ezért az úton hagynánk a hajót és kihívnánk a telep tulajt, hogy becsülje meg a súlyt, és irgalmatlan összeget fizetne ki.
2015. jún. 30. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Letartóztatni a romákat, mert nem tudják igazolni, hogy honnan van nekik hajójuk.
2015. jún. 30. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Találnék egy olyan kis szerkezetet, amit a földönkívüliek ejtettek le a fűben a közeli réten, ami ránézésre egy mutatós ékszer, pl. egy karperec. De ez a karperec összeköti az agyhullámokat az épp közelemben tartózkodó emberrel és olvasok a gondolataiban, aminek következtében manipulálni tudom, és kedvemre irányíthatom a végkifejleteket. Majd egyszer csak felfedezi az egyik ufonauta, hogy a birtokában vagyok a nagy titkuknak, és felveszi velem a kapcsolatot természetesen telepatikusan, és nekem mint kiválasztottnak, átadja az összes információt, amit tud a világmindenségről és a távolabbi terveiről az emberiséggel kapcsolatban.
2015. jún. 30. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Irigylésre méltó álom mondhatom. Az én álmom, hogy valamilyen igazságosztó legyek, aki ítéletet mond a rosszak felett. Szeretném eltakarítani söpredék bűnözőket, akik ölnek, gyilkolnak, bűnhálózatot üzemeltetnek, mocsokba taszítják az országot, a korrupt politikusokat és magasan álló fejeseket, terroristákat, csalókat és szélhámosokat, erőszaktevőket, pedofilokat, emberrablókat. El akarom törölni a hamis dogmákat és hamis vallásokak, nekem ez az álmom!
2015. jún. 30. 12:21
 4/6 Ozmium42 ***** válasza:
Nekem az az álmom, hogy találok valamit, ami pont olyan, de teljesen más.
2015. jún. 30. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az az álmom,hogy rátaláljak egy nagyon jó barátra,akivel életem végéig barátok lennénk.
2015. jún. 30. 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem az az álmom, hogy átalakuljak xenomorph királynővé, aki sokmillió xenomorph katonát hoz a vilgára és leigáznám velük az egész univerzumot.
2015. jún. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!