Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gáz ha én azt se...

Szerintetek gáz ha én azt se tudtam ki az aza ince Zsuzsa, csak most tudtam meg egyik ismerősömtől, amikor belinkeltem egy régi Soul Asylum számot?

Figyelt kérdés
Szerintetek gáz ha áén nekem nem az a nő jutott eszembe róla? Ugyanis én sosem néztem tv-t. fogalmam sem volt róla. Nem szeretem. MAX meséket nézek néha. A számot sem onnan ismertem hanem még kazettáról nénikém hozta amerikából annó.
2018. aug. 7. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy az. Én most sem tudom, ki az s nem gondolom, hogy kellene.
2018. aug. 7. 23:36
 2/7 A kérdező kommentje:
2018. aug. 7. 23:45
 3/7 anonim válasza:

A '90-es években rendkívül ismert volt Incze Zsuzsa: Csellengők című műsora, amelynek zenéje a kérdésben szereplő dal volt. Hazánkban a lakosság nagy része számára ez a zene összeforrt Incze Zsuzsa műsorával. Mivel még ismered a kazetta fogalmát, feltételezem éltél már a '90-es évek elején.

A kérdésedre visszatéve nem nevezném gáznak, hogy nem ismered Incze Zsuzsát, inkább tájékozatlannak mondanálak.

2018. aug. 8. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban láttam a Csellengők néhány adását, a Soul Asylum dal is megvan, de Ince Zsuzsa neve nekem sem maradt meg.
2018. aug. 8. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Láttam a Csellengők című műsort gyerekkoromban, a számot is ismerem, a hölgyet mégsem tudom a nevéről, rossz a névmemóriám, nem ciki, hogy te sem tudod.
2018. aug. 8. 10:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Én azt a műsort sem láttam, mert nem igen érdekelt a tv. Kivéve a dragon ball-t. :D inkább a Margit szigeten játszottam a barátaimmal, otthon meg a testvéreimel, tv-t nagyon ritkán néztem. A dragon ball-t is a nagypapám mutatta nekem, aki nem mellesleg pszichológus, és véleménye szerint "ilyen jó mesét meg sosem láttam" általa láthattam anno olyan epizódokat amiket mások csak pár éve láthatták magyarul :)
2018. aug. 8. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:

"Mivel még ismered a kazetta fogalmát, feltételezem éltél már a '90-es évek elején."

Én a gőzhajót is ismerem.

2018. aug. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!