Miért utálom a gyerekeket?
Nekem vegyes érzéseim vannak, vannak gyerekek, akiket kifejezetten aranyosnak és bájosnak találok, de a többséget ki nem állhatom.
Mondjuk a nevelés a ludas, mert a jól nevelt normális gyerekekkel semmi bajom az ég világon, akiket meg itt többen is felsoroltak, hogy folyton rohangál, nem figyel a környezetére, követelőzik, belevág a szavadba, azoknak meg kell nézni a szüleit, nem igazán törődnek velük.
Egyelőre nem is szeretnék gyereket, bár én nem tartom kizártnak, hogy később akarni fogok. Annyi viszont biztos, hogy soha nem fogom tolerálni más gyerekét, ha az nem viselkedik normálisan.
26 éves nő vagyok, ugyfelszolgalaton is dolgozom, ahova általában a gyerekeiket is magukkal rángatjak az emberek. Néhány óra alatt szetmegy tőlük a fejem. Sokan direkt buzdítjak őket, hogy csináljanak minél nagyobb cirkuszt, hátha akkor hamarabb végeznek. És persze rájuk szólni se szabad, hiszen a saját szüleik se nevelik őket semmire, nincsenek hozzászokva a fegyelmezeshez.
Amúgy kamaszkorom óta úgy gondolom, hogy nekem nem lesz gyerekem és ez azóta se változott, sőt.
Fúj, én is nagyon útálom őket!
Régen szerettem volna, de már rosszul vagyok tőlük, idegesítenek.
Én csak azt csodálom, hogy még senki nem jött ide meglincselni titeket. :D
Rettenetesen utálom a gyerekeket, nem tudok visszaemlékezni mikor élesedett ennyire ki ez az érzés. Gyerekkorom óta tudom, hogy soha nem fogok szülni, nem teszem ki magam annak a rettenetnek. De hogy ez a szimpla döntés mikor és hogyan ment át tiszta gyerekgyűlöletbe, azt nem tudom. A 2 év alattiakat alapból nem tudom elviselni, az afölöttiekre vetnem kell egy pillantást, hogy eldöntsem. Nagyon ritkán látok egy-egy olyat, amelyikben lakozik némi szikrája az értelemnek. A legtöbb vagy üres tekintettel és csurgó nyállal bámul vagy visítva hisztizik. Természetesen ez a szülőről is tökéletes képet fest, akinek ilyen gyereke van, az felőlem lehet neurológus isten vagy atomfizikus, a szememben csak egy újabb olyan ember, aki hozott egy felesleges rossz döntést.
Ja és nem, bennem sem fog ez már soha megváltozni, egyébként sem egy kapcsolat vagy egy másik ember függvénye, hogy én mihez hogyan viszonyulok. Jó nagy birka, aki ezzel a "majd ha szerelmes leszel mindent máshogy látsz" dumával próbál meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!