Számotokra melyik férfi a férfiasabb, sármosabb? (Férfi szemmel is. )

"akinek bababőre van az nem végez fizikai munkát. "
Már bocsi, de nem attól férfi valaki, mert fizikai munkát végez. LOL

#21 Nem attól, de akkor mi értelme izmot növeszteni?
#22 Mindegy, hogy férfi vagy nő, nem vagyok oda a testkultuszért. Nincs kifejezetten bajom ezzel a két fószerrel, nem is ismerem őket. Ha modellek, nyilván vigyáznak a munkaeszközükre. A képek nem férfiasak. Láttam pl. egy középiskolás gyereket aki a kisöccsét cipelte a szakadó esőben a sárban, a másik kezében meg az esernyőt tartotta, az férfiasnak látszott, pedig még csak felnőtt sem volt.

Így férfi szemmel nehéz sármosnak mondani őket.
Olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy melyik lány a szebb, és ilyen csöcs-seggkirakós pichákat mutatnál 😃
Oké, hogy ki van gyúrva, meg modellkedik, de hogy a farka is majdnem kilóg, az már undorító, és nem sármos 😃
Ez mondjuk nagyon állat, hogy honnan indult, és hova jutott 2014-ig. Azóta pedig mégjobban kigyúrta magát 😃 csak hát ha ebbe belemegy az elkurvulás is, az nem jó 🤔

Szép férfiak. De valahogy nem mozdít meg egyik sem. Nekem ez már túl mű.
Mondom ezt nőként. Egyik se fogott meg arcra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!