Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek van ilyen? Beteg...

Szerintetek van ilyen? Beteg pasi?

Figyelt kérdés
Szóval a volt barátom egy beteg szerintem. Éveken keresztül ugyan olyan lányokat keres külsőre és belsőre is. Előttem volt egy barátnője aki hasonlít rám én ezt nem tudtam. Aztán összejött velem talán azért mert hasonlítottam az exére.. Na pár évet lehúzott az életemből. Most van egy nője aki úgy néz ki mint én. Külsőre, belsőre. Szerintetek ez beteges? Nekem nagyon bizar hogy éveken át ezt csinálja. És hozzá kell tennem hogy igen félre ismertem őt. Úgymondd egy ismeretlen emberrel voltam évekig.

2018. aug. 7. 09:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Hat a lanyok nagyresze manapsag hasonlit egymasra, kulsore es belsore egyarant, de igen beteges vagy legalabbis ez a zsanere.
2018. aug. 7. 10:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom mire gondolsz de nem az a tipikus mai lány vagyok😀 azt a durva hogy mikor szakított az exével rá 2 hétre rá elkezdtünk beszélgetni. Mikor nekem azt mondta akkor hogy fél éve nincs senkije. Most ugyan ez van. Szakításunk után 2 hétre rá összejött a csajjal.
2018. aug. 7. 10:06
 3/14 anonim ***** válasza:
16%

Igen, itt senki nem tipikus mai lány/fiú, mindenki maga a megtestesült egyéniség. Méghozzá ugyanolyan egyéniség. :D

Viccet félretéve: miért lenne beteges? A legtöbb embernek van egyfajta ideálja, zsánere, és általában olyan párt keres, aki arra hasonlít.

2018. aug. 7. 10:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Semmi beteges nincs ebben.
2018. aug. 7. 10:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sem beteges. Van egy zsánere és azt keresi mindenkiben. van ilyen. Más a változatosságot keresi. Különbözőek vagyunk...
2018. aug. 7. 10:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Imádom a melodrámát !!

Egy válasz, aminek a ,,nem átlagos,, lányoknak tetszene : ,,szerintem szekszet akar,, ;)

2018. aug. 7. 11:21
 7/14 A kérdező kommentje:
És az sem hogy mindenkivel ugyan azt csinálja? Nemtudom nekem valamiért ez nem fekszik 😀
2018. aug. 7. 11:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2018. aug. 7. 11:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen, többször is tapasztaltam, hogy az emberek egymás után nagyon hasonló társat választanak maguknak. Egy ismerősöm az elhunyt pasijára külsőleg megdöbbentően hasonló új partnert talált magának, nekem leesett az állam, amikor megláttam... sőt, az én exeim is, énutánam, rám nagyon hasonló új csajokat újítottak be, arctípusban, öltözködésben és frizurában is egy az egyben olyanok voltak, mint én.
2018. aug. 7. 18:10
 10/14 A kérdező kommentje:
9-es teljesen igazad van. Ugyan ugy van ahogy leírtad. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat 😉
2018. aug. 8. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!